USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Канада призначила нового посла в Україні

25 Серпня 2023 16:15
Міністерство закордонних справ Канади оголосило про призначення Наталки Цмоць послом в Україні. Вона замінить на цій посаді Ларису Ґаладзу, яка закінчує свій термін в кінці серпня.

Про це інформує УНН з посиланням на повідомлення МЗС Канади.

«Призначення пані Цмоць відображає прихильність Канади цим важливим відносинам. Вона є кар’єрним експертом з України з багатим досвідом і розумінням багатосторонньої підтримки країни з боку Канади, включно з впровадженням Канадою програм демократії до незаконної анексії Криму Росією, створенням операції UNIFIER і канадським моніторингом українських виборів. після президентської кампанії 2015 року», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Розпочне роботу у вересні: Британія назвала ім’я нового посла в Україні

Також зазначається, що Цмоць володіє українською мовою та має глибокі зв’язки з українською громадою і готова сприяти поглибленню канадсько-українських зв’язків на всіх рівнях.

«Вона буде очима та вухами Канади в Києві та гарантуватиме, що Канада зможе продовжувати підтримувати Україну в цей важкий час і в довгостроковій перспективі», – зазначили у МЗС Канади.

Як повідомляли раніше, Німеччина призначила нового посла в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus