USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Канада виділить Україні військової допомоги ще на $26 мільйонів

17 Листопада 2022 10:55
Канада оголосила про виділення Україні нової партії військової допомоги вартістю 34 млн канадських дол (близько 26 млн дол США).

Про це оголосили у міністерстві оборони Канади, передає Укрінформ.

Зазначається, що із цих коштів 5 млн доларів Канада використає на забезпечення ЗСУ сучасними супутниковими зображеннями, 18 млн доларів – на камери високої роздільної здатності для дронів і решту 10 млн – на зимове спорядження, в тому числі портативні нагрівачі, ковдри та спальні мішки.

У міноборони наголосили, що формували цей пакет військової допомоги на основі безпосередніх запитів України.

Читати ще: Швеція оголосила новий пакет допомоги Україні: надасть системи ППО

Раніше Канада також оголосила про продовження до кінця наступного року своєї тренувальної місії у Британії, в рамках якої українських захисників навчають навичкам сучасного бою.

З початку повномасштабного російського вторгнення до України, загальний обсяг канадської військової допомоги Україні вже перевищив 1 млрд доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus