USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Канал сина Януковича пішов на співпрацю із Правим сектором, - ЗМІ

17 Березня 2014 19:07
Громадське об’єднання "Правий сектор" домовилося про інформаційну співпрацю з телеканалом "Тоніс". Про це йдеться у повідомленні організації на її сайті, - повідомляє "Українська правда".

"Правий сектор" вдячний керівництву каналу за неупереджене ставлення і радіє, що відтепер глядачі "Тоніса" "першими зможуть отримувати правдиву інформацію" про його діяльність.

"Підкреслюємо, що співпраця "Правого сектора" з "Тонісом" не означає, що ми втручатимемося в редакційну політику каналу чи встановимо над ним ідеологічний контроль", - йдеться у заяві.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у Криму 9 березня з аналогового мовлення вимкнули усі українські телеканали, окрім телеканалу "Тоніс".

Націоналісти переконують, що "Тоніс", який першим запропонував співпрацю, "отримав їхню згоду".

Як розповіли "Українській правді" працівники каналу, у них в офісі уже кілька днів вартують по кілька бійців "Правого сектора", в камуфляжі і бронежилетах.

За інформацією джерел, у перші дні перемовин на каналі з'являвся колишній керівник каналу Дмитро Тузов. У той же час теперішнє керівництво каналу відмовилось будь-що коментувати "Українській правді" по телефону.

Як відомо, телеканал "Тоніс" за часів панування Віктора Януковича відійшов його сину Олександру, місце перебування якого тепер невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Михайло Показати IP 17 Березня 2014 19:18
Еххх... зараз тролі розійдуться про те який правий сектор поганий )
тролль до Михайло Показати IP 17 Березня 2014 19:37
А нє, хароший?)))))))))))0
Ігор до тролль Показати IP 17 Березня 2014 19:41
Співпраця під дулом автомата :)
Анонім до Михайло Показати IP 18 Березня 2014 10:06
ех правий сектор зараз буде виправдовуватися
Українець Показати IP 17 Березня 2014 19:51
Гриценко сказав, що Турчинов повинен мати КЛЕПКУ: http://www.radiosvoboda.org/media/video/25294416.html Здача України?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus