USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Капітуляція Савченка: «війна» проти УКРОПу тривала менше двох місяців

26 Березня 2019 10:41
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко, який після підпалу техніки дружини голови Підгайцівської ОТГ відразу оголосив «війну» УКРОПу, схоже, вирішив капітулювати. Чиновник заявив, що «згоден домовлятись» і що «сваритись не хоче», пише Віталій Іщук на Під Прицілом.

Під час брифінгу Савченко заявив про необхідність скликати сесію Волиньради для того, аби мати можливість освоїти кошти. Після того, як Волинська ОДА приступила до виконання бюджету, від колишнього міліціонера Савченка вже не звучало звичної риторики про «незаконність» прийнятого депутатами бюджету. Ба більше – Савченко заявив, що готовий домовлятися.

«Я згоден домовлятися, сваритися я не хочу», – цитує Савченка видання ВолиньPost.

Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук резонно підмітив, що «війна», оголошена Савченком УКРОПу, була швидкоплинною. Настільки, що її навіть не помітили.

«Хоч бої були в цій швидкоплинній війні?» – іронізує депутат.
У відповідь журналістка Оксана Петрук зазначає, що волиняни досі «не ахнули», як це обіцяв Олександр Савченко.

Нагадаємо, Савченко оголосив війну УКРОПу після того, як у ніч на 30 січня невідомі підпалили екскаватор і дві вантажівки, що належать дружині голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка. Тоді голова Волинської ОДА, не чекаючи початку слідства, заявив, що за цим стоїть не хто інший, як «представники місцевого УКРОПу». Цю заяву спростував очільник волинського осередку Вячеслав Рубльов, який зазначив, що Савченко взяв на себе функцію суду і тисне на правоохоронців.

Заява Савченка про «оголошення війни» викликала у волинян найрізноманітнішу реакцію: від подиву та обурення до жартів і кепкувань. Згодом Савченко пообіцяв, що волиняни «ахнуть», коли дізнаються, хто стоїть за підпалом техніки.

«Проте з часу підпалу пройшло майже 2 місяці, але результатів розслідування, анонсованих головою ОДА, досі немає. Можливо саме це стало причиною рішення Савченка закопати сокиру війни. Адже, як кажуть, під час розслідування головне – не вийти на самого себе.

В одному зі своїх виступів місяць тому, Савченко заявив, що за 2-3 місяці його на Волині не буде. Тож громада Волині сподівається, що після себе голова ОДА залишить хоча б фікуси, кабінет і ті ж 3% рейтингу Президента, які йому залишив попередник Володимир Гунчик», пише видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 26 Березня 2019 10:51
в прокуратурі хубернатору популярно пояснили, по чому в одесі рубероїд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus