USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Карантин в Україні продовжили до кінця 2020 року. Рішення Кабміну

13 Жовтня 2020 16:49
Карантин в Україні триватиме до 31 грудня, а вищим навчальним закладам рекомендовано перейти на дистанційну форму навчання з 15 жовтня по 15 листопада.

Такі рішення ухвалив Кабмін України на засіданні 13 жовтня. Також школам порекомендували змістити осінні канікули і провести їх з 15 по 30 жовтня. Після цього можливий перехід на дистанційну форму навчання, пише Обозреватель.

Також в Україні повністю заборонили проведення масових заходів в «червоній» зоні, а в «зеленій» обмежили їх чисельність до 50 осіб. При цьому повинна дотримуватися соціальна дистанція в 1,5 метра і обов’язковий масковий режим. В жовтій зоні кількість осіб на заходах не повинна перевищувати 30, в помаранчевій – 20.

Спортивні заходи дозволені без глядачів, крім міжнародних змагань.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Остап Вакарчук Показати IP 13 Жовтня 2020 17:31
Хіба є сенс владі продовжувати карантинні обмеження в Україні до 01.01.2021 року. Я особисто бачу, що ніякого толку з цієї затєї не буде. Що влада досягла для людей цим карантином, а нічого!!! 90% населення як ходило без засобів індивідуального захисту: масок, гумових рукавичок, тощо. Так і ходить народ досі без масок. А якщо хто одягає маску, то тільки для того, щоб зайти до супермаркета, бо охоронник вижене. До лікарні одягають, бо тих 10% населення, хто дійсно захищається просто вже виженуть з лікарні. Наприклад у нас в м. Луцьку вже навіть в маршрутках пасажири без масок їздять. Маску можна побачити де хочеш, тільки не на обличчі: на рукаві брудну не випрасовану, толку від такої маски як "з козла молока". Маску необхідно міняти на нову чи чисту заздалегіть для цього підготовлену через 4-ри години носіння. Також маску можна побачити на підборідді на шиї на вусі чи вухах, але тільки не одягнуту на обличчя, щоб були закриті ніс та рот. А зробиш зауваження такому розповсюджувачу коронавіруса в транспорті, то ще крайній будеш. Ніхто з порушників карантину не збирається виходити з транспорту, навпаки ще викинуть з маршрутки того, хто зауваження зробив. Ось такий у нас псевдокарантин в м. Луцьку. Гадаю, що не помилюсь бо аналогічна ситуація така сама є у всіх селах, містах та регіонах нашої України. Не має толку у нас щодо забезпечення безпеки громадян в цому напрямку роботи, видно не має і ніколи не буде в Україні мудрого президента, не має професійної влади, міцних силових структур, все пущено на самоплив.
Ололо до Остап Вакарчук Показати IP 13 Жовтня 2020 18:54
А Ви свято вірите, що маска допоможе вберегтися? Наївний...
Євгеній Показати IP 13 Жовтня 2020 17:52
Очікувано)
ФАНАТ КАРАНТИНА!!! Показати IP 13 Жовтня 2020 19:58
Як чудово жити коли вас всіх немає у місті!!! Вільні вулиці!!! Спокійний чудовий Луцьк!!! Як колись коли ви сиділи в своїх селах а ми тут жили як люди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТЕПЕР ТАК БУДЕ ЗНОВУ!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus