USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Карпа й Капранови подалися в політику

2 Серпня 2012 14:55
Письменники Ірена Карпа та брати Капранови пішли у «велику» політику.
Про це повідомляє УНІАН.

Партія «Українська платформа «Собор» братиме участь у виборах до Верховної Ради і претендуватиме насамперед на голоси виборців, які ще не визначилися із своїми політичними уподобаннями.

Як розповів голова партії Павло Жебрівський, аналіз соціологічних досліджень показує, що за великі політичні партії готова проголосувати приблизно половина виборців, решта ‒ або ще не визначилися, або не збираються голосувати, а, отже, за них розгорнеться боротьба.

«Ми не збираємося побороти тих, хто називає себе опозицією, ми будемо незручними для чинної влади, ми не збираємося перетягнути тих, хто визначився у своїх уподобаннях, ми орієнтуємося на тих, хто не визначився, запропонувавши переформатування чинного політикуму», ‒ сказав Жебрівський.

Він наголосив, що в Україні має з’явитися організована і чисельна група авторитетних, моральних людей, які «стануть ін’єкцією совісті української влади».

На переконання Жебрівського, такою силою сьогодні стане партія «Українська платформа «Собор», до якої увійшли зокрема такі відомі в країні особистості як екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко, дипломат Рауль Чілачава, письменники Віталій та Дмитро Капранови, Ірена Карпа, співак Тарас Компаніченко, політолог Олександр Палій тощо.

У свою чергу Огризко підкреслив, що партійці дуже ретельно і серйозно підходять до того, хто буде у виборчому списку, який оприлюднять під час з’їзду «Собору» 4 серпня.

«У нас немає боротьби за п’ятірку у списку, у нас немає мети стати депутатами будь-якою ціною. У нас є мета спробувати дати новий зразок політичним звичаям, відновити зворотній зв’язок між владою і суспільством», ‒ сказав Дмитро Капранов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Факт Показати IP 3 Серпня 2012 12:12
Люди хороші, а результат той що і в Ющенка, Королевської і подібних низько-рейтингових проектів - допомога чинній владі.
Гнидава Показати IP 3 Серпня 2012 14:08
чого вони туди йдут? роблят з нас дуракiв, вiшают лапшу на вуха, брехуни!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus