USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Картину Ван Гога в Нідерландах продали за понад 4,5 мільйона євро

11 Березня 2024 23:43
Картину нідерландського художника Вінсента ван Гога у рамках арт’ярмарку TEFAF у Маастрихті продали за понад 4,5 мільйона євро.

Про це повідомляє NOS.

«Картина Вінсента ван Гога була продана на щорічному ярмарку мистецтва та антикваріату Tefaf у Маастрихті. Новий власник заплатив за портрет понад 4,5 мільйона євро», – зазначається в повідомленні.

Картина, а йдеться про портрет старшої жінки в білій шапочці, була написана в 1884 році, коли художник жив у нідерландському місті Нуенен. Картина виконана олійною фарбою на полотні розміром 63 на 48 сантиметрів.

Читати ще: Знайдену через 50 років у шафі картину Пікассо продали за $150 тисяч

Роботу виставила на продаж американська галерея M.S. Рау. Новий власник – приватна особа з приватним музеєм за межами Європи, пише L1 News. Що це за музей, поки невідомо. Однак зазначається, що він доступний для громадськості.

Tefaf вважається одним із найважливіших арт’ярмарків у світі й триватиме до четверга, 14 березня. Там представлені стенди понад 270 галеристів і антикварів із 22 країн світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus