USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Катеринчук і Голєва допоможуть підприємцям з «Варшавки»

8 Квітня 2011 10:42
Вирішенню конфлікту між підприємцями з торгівельного ряду на Завокзальному ринку і ПФ «Скорпіон-сервіс» допоможуть юристи Європейської партії України.

Про це заявив лідер ЄПУ, народний депутат Микола Катеринчук під час зустрічі з підприємцями із торгово-пішохідного ряду між вулицями Кравчука та Карпенка-Карого у четвер, 7 квітня.

Катеринчук запевнив, що звернеться у Генпрокуратуру з відповідними клопотаннями, аби там перевірили правовідносини між Луцькою міською радою, ПФ «Скорпіон-сервіс» (ТЦ «Ювант») та підприємцями із прилеглого торгово-пішохідного ряду. Нардеп впевнений, що правда на боці підприємців.

Повноважний представник підприємців Володимир Кунц розповів Катеринчуку історію протистояння та передав численні документи справи, які за два роки боротьби назбирали протестуючі підприємці.

«Ми взагалі думаємо, що в Луцьку зараз є ціла організована група, метою якої є фальсифікація документів», – розповів Кунц.

Крім того, під час зустрічі Катеринчук розповів підприємцям, що віднині в Луцьку діятиме соціальна програма«Народний адвокат для підприємців», куди вони зможуть звертатись за безкоштовною юридичною допомогою.

«Уряд підготував новий закон про спрощену систему оподаткування… Ми з колегами подали власний законопроект і будемо його відстоювати. Кожен, хто дорожить своїм місцем і відчуває, що має право працювати у своїй державі так, як він хоче, має прийти на захист своїх інтересів. Ви маєте під’їхати під стіни парламенту, коли будуть розглядатись ці питання», – звернувся до підприємців Катеринчук.

З підприємцями також спілкувались депутати Луцької міської ради Олена Голєва та Анатолій Бірюков.

Олена Голєва розповіла журналістам, що її як депутата Луцької міської ради надзвичайно дивує те, як себе поводять чиновники Луцької мерії. Вони зайняли чітку позицію проти підприємців і від імені міської ради відстоюють її всілякими способами в судах.

«Начальник юридичного відділу Мартиросян – недосвідчена юристка, вона вирішує долі сотень лучан в залежності від того, хто їй подобається, а хто ні. І на все в неї один аргумент: «А що мені потім в прокуратуру ходити»? То в нас, виявляється, містом управляє прокуратура? А чи завжди прокуратура на боці правди та справедливості? Скоріше ні, аніж так. І волиняни як ніхто про це добре знають», – розповіла вона.

«Вже дійшло до того, що виконавча служба приходить та зобов’язує мера Луцька Миколу Романюка виконувати рішення судів та підписувати документи», – додала Голєва.

Слова нардепа та депутата луцької міськради підприємці з «Варшавки» сприйняли з довірою. Аплодували їм, а наприкінці зустрічі представникам Європейської партії вручили квіти.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Знаючий Показати IP 8 Квітня 2011 12:11
Допоможуть... позбутися грошей!!!
Архіваріус Показати IP 8 Квітня 2011 12:23
Класний ПІАР! Але якщо допоможуть - то молодці!
лучанка Показати IP 8 Квітня 2011 14:18
Смішно, поможуть, нехай краще поможуть нещасним людям,які працювали на будівництві і яких виганяють з гуртожитку по Сагайдачного, бо це власність, яка незаконним шляхом сталавласністю пані Голєвої. Нехай попрацює на будівництві і за свою зарплату побудує будинок тоді зможе ним розпоряжатись. Азараз піариться як народний адвокат. Сором, якщо він у них є, таким людям, а ще депутатам.
Я до лучанка Показати IP 8 Квітня 2011 14:49
100 %
прокурор до Я Показати IP 8 Квітня 2011 15:46
Пан Вітинський, припиніть вже всім розповідати про свій гуртожиток. Нікого Голєва нікуди не виселяє- вже навіть люди по телебаченню виступали і казали що ви брешете.Займіться краще вихованням своїх пятьох дітей, а то батько засуджений на 2 роки за побиття жінки та міліціонера не найкращий приклад,який вони мають. В вас, вітинський, ще апеляція ппереду, де ваше уовно можуть замінити як і просить прокурор на 3 роки сурового режиму.
допитливий Показати IP 8 Квітня 2011 14:37
Судячи з фоток п.Голєва у "цікавому стані"?
НИК Показати IP 8 Квітня 2011 20:50
Интересно,а сколько стоит Катеринчука "пригласить".Умеют ребята кинуть лоха так,чтобы лох ещё и доволен остался.Вон как ладошки отбивают.
Фанат Бірюкова Показати IP 8 Квітня 2011 21:27
допитливому. "Цікавий стан" дійсно. Ай да Бірюков, ай да молодець!
базарник Показати IP 8 Квітня 2011 22:13
хто до нас прийшов, хто на фото?
СТАРОЖИЛ Показати IP 9 Квітня 2011 11:21
Я пам*ятаю, як ГОЛЄВ "допоміг" продати гуртожиток на Сагайдачного, вивісивши табличку "ПУНКТ ПРОДАЖИ СТЄКЛОТАРЫ". І продали разом з людьми... Досі бідкаємось як бомж-і, бо за шкірку вишвирювали!!! ОТ І ВАМ ЧИМОСЬ ДОПОМОЖУТЬ!!! ВИ ТІЛЬКИ ЖДІТЬ І ВІРТЕ ЇХНІЙ ПРАВДІ!!!
Анатолій Євгенович Показати IP 9 Квітня 2011 13:52
З приходом Бірюкова, Європейська партія значно підсилилась. Голєвій не вистачало харизми і цю харизматичну оригінальність партії додав Бірюков. Голєва чесно відійшла в тінь Бірюкова і Європартія від цього лише прибавила. Європейська партія - це вже не партія сім'ї Голєвих - це вже партія Анатолія Бірюкова!
Antuan Показати IP 9 Квітня 2011 17:56
Да, Голєвій далеко до Бірюкова!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus