USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Народний адвокат» допомагатиме волинським підприємцям

7 Квітня 2011 15:18
Соціальною програмою Європейської партії України «Народний адвокат» відтепер зможуть скористатися і волинські підприємці – усім охочим надаватимуть безкоштовну юридичну допомогу у громадській приймальні партії в Луцьку.

Про це йшлося під час прес-конференції лідерів Європейської партії у четвер, 7 квітня, в Луцьку.

Як розповів очільник партії, народний депутат Микола Катеринчук, нині ЄПУ розширює роботу з підприємцями, позаяк з 1 квітня вступив у законну силу новий Податковий кодекс.

Аби пояснювати підприємцям усі деталі нової системи оподаткування, Європейська партія започатковує нову соціальну програму – «Народний адвокат для підприємців».

Як автор альтернативного Податкового кодексу, який Катеринчук писав разом з колегами та підприємцями, він стверджує, що нова податкова система заганяє дрібних підприємців у «економічне гетто, у якому вони зможуть вести торгівлю лише між собою».

Вносити конструктивні правки у новоприйнятий Податковий кодекс, каже Катеринчук, немає сенсу, оскільки 70% його тексту – «повна дурниця». Лідер ЄПУ переконаний, що кодекс треба скасовувати та створювати новий, який би захищав інтереси підприємців та був ліберальнішим.

Катеринчук каже, що у Верховній Раді він продовжує працювати над податковою темою – нещодавно разом з колегами він вніс власний законопроект щодо спрощеної системи оподаткування.

«Боротьба за те, щоб спрощена система оподаткування лишилась тільки починається. Але все залежить від самих підприємців, від їхньої активності», – вважає нардеп.

А голова Європейської партії на Волині, депутат Луцької міської ради Олена Голєва розповіла, що юридичну допомогу «Народний адвокат» вже надав десяти тисячам волинян.

«Багато хто намагався переконати волинян, що наша програма робиться під вибори, і що після виборів вона закриється. Багатьом політиками нашої області дуже хотілось , щоб соціальна програма «Народний адвокат» припинила свою діяльність. Але, як бачите, вона успішно працює. І працюватиме надалі. Тепер навіть розширюється , відкриваючи новий підрозділ «Народний адвокат для підприємців». У цьому підрозділі буде працювати окремий юрист, який спеціалізується на питання податкового кодексу та необхідних для підприємців питаннях та щодня буде надавати кваліфіковану юридичну допомогу усім , хто її потребує. Ми робимо це для того, аби якомога менше підприємців припинили свою діяльність, тим самим турбуючись про наповнення бюджету Луцька та області. Це також одна з конкретних справ Європейської партії України », – пояснила Олена Голєва.

Партійний колега Голєвої по фракції у Луцькраді Анатолій Бірюков зазначив, що до вступу в Європейську партію України скептично сприймав соціальну програму «Народний адвокат». Проте, пропрацювавши у партії впродовж кількох місяців, переконався, що вона дуже важлива для людей, а головне дієва.

«Щодня до нас приходять люди. То 30, то 40, а бувало й 60 і 70 людей звертається на день . Приїздять навіть з далеких районів і сіл нашої області. Вже почали і з інших областей звертатись. Для мене велика честь працювати соціальній програмі та бути членом партії та фракції Європейської партії України у Луцькій міській ради, бо тут роблять для людей конкретні справи. Коли я був у партії «Батьківщина», то юрист працював перед виборами і туди зверталися одна –дві людини на день. А тут до 1000 людей на місяць. І це доводить тільки одне – Європейська партія працює ефективно і дійсно незалежно від виборів надає кваліфіковану допомогу волинянам», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
потерпілий Показати IP 7 Квітня 2011 20:29
"Народний адвокат" молодці - мені реально допомогли, я виграв справу в суді і відсудив поавернення депозиту з ср...го "Західінкомбанку".
нік Показати IP 7 Квітня 2011 21:12
То не юридична допомога, а штампування позовних заяв для дітей війни. Цю роботу можуть робити і юристи початківці та інші. А користі від тих заяв дуже мало, бо вони пишуть те, що хм вигідно, аби тільки ввести людей в оману. Фактично для них відсутнє розуміння такого терміну як строк давності.На цьому вони тільки нагло настроюють людей що це суди не хочуть вирішувати питання в межах вказаного у їхніх заявах строку, а стягують тільки за 6 місяців. Це дешевий піар із сторони голеваї та партії. Те ж саме отримають і підприємці, а розпишуть так що голеву хоч до Героя України представляй (катеринчук може зробити).
ніку до нік Показати IP 8 Квітня 2011 11:06
бачу ви юрист . І в вас видно своєю безкоштовною допомогою Голєва клієнтів повідбивала. ну так і ви безкоштовно допомагайте. зробіть щоб людям гроші повернули хоч за 6 місяців- і то краще ніж сидіти і клацати такі довгі коментарі. А в підприємців завжди є вибір- до Голєвої в приймальню за безкоштовною допомогою, або до платних юристів. ніхто ж тих підприємців не примушує
Нік до ніку Показати IP 8 Квітня 2011 22:25
Допомога надається безкоштовно взагалі. А робити піар на дітях війни, то лишнє може голєва.
Почесний Бірюков Показати IP 7 Квітня 2011 21:45
Анатолій Бірюков - інтелектуальний соратник Катеринчука!!! Бірюков - один з лідерів Європейської партії України! Без мила, але з Бірюковим в Європу!
спостерігач Показати IP 12 Квітня 2011 07:54
Не вірю Європейський партії. Ні структури, ні ідеї. Один популізм, черговий князьок, а Голєва взагалі насрати на всіх хотіла, крім своїх сімейних інтересів. Не вірте біг-бордам. Сприймайте тільки те, що самі безпосередньо знаєте. Відкрийте очі, земляки.
співчуваючий Показати IP 17 Квітня 2011 10:37
люди вам тулять фуфло. голева і комапанія переживає тільки за одне - свої власні бізнес інтереси. вони ладні на все, лише для підняття власних рейтингів. Чомусь ніхто не каже, що на юридичному факультеті ВНУ працює більше 10 років юридична клініка, якою керують фахові юристи. Де людям допомагають абсолютно безкоштовно. вони існують за рахунок міжнародних грандів. проте їхні портерети не вісять на маршрутках і вони не пхаються в депутати. вони реально допомагають. голосніше за всіх завжди кречить злодій про свою невинуватість. так що думайте
лучанин Показати IP 17 Квітня 2011 12:39
безкоштовно тільки сир в мишеловці і то тільки для другої миші
Леонид Показати IP 18 Квітня 2011 15:47
Упрощенка вообщето внезакона, и по состоянию на сегодня. Это значит, что ее в любой момент могут отменить. Есть разъяснение по этому поводу - http://www.kapitalizator.com/sproshhena-systema-opodatkuvannya-poza-zakonom Поэтому, до конца года могут что-то опять навязать предпринимателям. Кроме того, единый налог – это не налог, в свете Налогового кодекса. В связи с такой неурегулированостью вопроса, думаю, упрощенку (то есть сам Указ об упрощенке) вскоре отменят. Ждите новых потрясений, предпринимателои-упрощенцы!Можна подумать что предпринимателям можна чем - нибудб помочь...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus