USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Катрін Деньов і Жан Клод ван Дамм їдуть до Києва

16 Жовтня 2009 19:06
Актори Жан Клод Ван Дамм і Катрін Деньов стануть почесними гостями 39-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість», який триватиме з 24 жовтня до 1 листопада. Про це 16 жовтня інформують «Волинські новини».
Під час урочистої церемонії відкриття фестивалю «Молодість» буде традиційно вручено приз «за внесок у розвиток світового кіномистецтва» актрисі Катрін Деньов. Нагороду вручить почесний президент Фестивалю, Президент України Віктор Ющенко -  повідомляє  Кореспондент  з посиланням на прес-службу фестивалю.
Крім Ван Дамма та Деньов, почесними гостями фестивалю стануть також Ольга Куриленко, Чулпан Хаматова, Сергій Юрський, Гоша Куценко, Барбара Брильська, а також французькі актори  Грегуар Колін та Сандрін Бланш.
Ольга Куриленко не тільки стане ведучою церемонії відкриття фестивалю, але і представить новий фільм, у якому зіграла головну роль.
Фільм-відкриття – «Коко Шанель та Ігор Стравінський. Таємна історія» (Франція) представлять особисто режисер Ян Коунен і продюсери Клоді Осар, Кріс Болзлі.
Фільм-закриття «Джон Рабе» (Німеччина) представлять режисер Флоріан Галенбергер, актриса Ан Консіні, продюсер Бенжамін Герман.
Гоша Куценко представить російський фільм «Східний експрес» - Книга Майстрів.
Довідково:
Нагадаємо, у 2008 році переможцем кінофестивалю «Молодість» стали відразу два фільми: стрічка іранського режисера Хани Махмальбаф «Будда вибухнув від сорому» та російський фільм режисера Бакура Бакурадзе «Шультес».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus