USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Казкові краєвиди та відновлення: військові разом із сімʼями відпочили у «Буковелі»

18 Грудня 2023 19:12
Понад два десятки військовослужбовців 3-ї окремої танкової Залізної бригади отримали чудову нагоду разом із сім’ями провести дозвілля в Українських Карпатах. Це стало можливим в рамках пілотного проєкту сімейного відпочинку, що був започаткований Командуванням Сухопутних військ спільно з гірськолижним курортом «Буковель».

Про це повідомили у пресслужбі бригади.

Сержанти і солдати з приємністю згадуватимуть тиждень затишку і гармонії, проведений із найріднішими людьми серед казкових краєвидів карпатської зими. А бригадна група психологічного супроводу та відновлення, що займалася організацією цієї оздоровлювальної екскурсії, щиро радіє за побратимів, які мали змогу «підрихтувати» і фізичне здоров’я, і психологічний стан.

Читати ще: Діти волинських військовослужбовців відпочили в Карпатах завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

«Що ж, усе справедливо: кращі курорти саме й повинні бути реабілітаційним простором для зустрічей і відпочинку фронтовиків. За що сердечно дякуємо «буковельцям»!» – наголошують у бригаді.

Читати ще: Понад тисяча дітей військових безкоштовно відпочили в Буковелі завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ще не зовсім свідоми Показати IP 18 Грудня 2023 19:57
Заслужили на відпочинок!!! Дай їм Бог здоров"я!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus