USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Казковий» День знань у Луцькій гімназії №21

1 Вересня 2017 12:00
Сьогодні, 1 вересня, на лінійках усіх шкіл шикуються «першоклашки», аби почути перший у своєму житті дзвінок – в Україні відзначається День знань.

Не стала виключенням і Луцька гімназія №21 імені Михайла Кравчука, але там вирішили провести це свято по-особливому, відправивши діток у «казкову подорож» по п’яти локаціях.
Так, казкові у герої у складі Незнайка, Лисички, Мальвіни та інших взяли собі в підшефні 5 класів і водили дітей по різних локаціях, де вони проходили різні випробування, аби завоювати право називатися першокласниками. За кожне пройдене випробування на ігровій, танцювальній, поетичній, казковій, музичній локаціях класи отримували частину пазлу, з якого наприкінці випробування вони мали скласти «ключ до знань». Дітям було важко, проте вони зуміли довести своє право називатися першокласниками.

«Я радий вітати наших першокласників. Ви проявили надзвичайну кмітливість, ви знайшли той ключик, яким ви відкриєте нову сторінку у своєму житті – країнe знань в 21 гімназії. Дорогі діти, я хочу вас привітати із початком нового навчального року, побажати вам добра, щастя. Бажаю, щоб ці 11 років, які ви будете навчатися тут, пройшли для вас успішно. Також хочу звернутися до старшокласників. Бажаю гарно завершити навчальний рік і обрати ту омріяну професію, яку ви хочете. Також вітаю батьків та вчителів», - зазначив директор гімназії Олег Ковальчук.
Опісля першокласники почули перший у своєму житті дзвінок від учнів школи Зореслави Мельник та Павла Муковоза, після якого відправилися на перший урок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Перехожий Показати IP 1 Вересня 2017 13:26
А згадати, що прапор піднімав бронзовий призер Міжнародної олімпіади з географії, не варто? Чи в Луцьку навчається так багато призерів?
Перехожому Показати IP 1 Вересня 2017 16:25
Не потрібно про таке писати, якщо Ви не були уважні і не слухали про що говорив директор. Директор гімназії оголосив для всіх, що право підняти прапор надається переможцю міжнародної олімпіади та багаторазовій призерці всеукраїнських олімпіад.
Перехожий до Перехожому Показати IP 1 Вересня 2017 18:26
Я ж не до директора, а до журналіста. Де в статті вказано дану інформацію? Чи про це варто говорити? Набридло доводити знайомим, що в 21 гімназії вчаться не "по блату". Почув на лінійці, що хлопець з паралелі привіз призове місце з Міжнародної олімпіади, навіть гордість взяла. Але Буратіно з Незнайкою все перекрили. Знання нині не в ціні.
Кнопочка Показати IP 1 Вересня 2017 17:35
Незнайко неперевершений! Наталя Олексіївна, привіт!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus