USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцька гімназія просить побудувати автостоянку

26 Листопада 2018 19:08
Посприяти у будівництві автостоянки для висадки учнів просить депутатів міськради просить дирекція гімназії №21.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 26 листопада.

Депутати розглянули звернення дирекції та піклувальної ради гімназії №21 щодо сприяння в будівництві автостоянки для висадки учнів. Члени комісії пропонували доручити управлінню земельних ресурсів міськради розглянути можливість будівництва автостоянки. Начальник управління Сергій Шабала зауважив, що гімназія повинна займатися навчанням, а не будівництвом стоянок, до того ж, з подібними проханнями можуть звернутися усі 27 луцьких шкіл.

Голова комісії Олександр Козлюк запропонував перенести розгляд питання на позачергове виїзне засідання комісії, куди запросять представників управління земельних ресурсів, управління містобудування та архітектури, а також директора гімназії. Члени комісії підтримали пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 26 Листопада 2018 20:09
Незабаром діти на євробляхах їздитимуть,то стоянка потрібна інакше, всі газони розтовчуть.
Сусід школи Показати IP 26 Листопада 2018 22:09
Маршрутками хай їздять, як всі.
Spectator Показати IP 26 Листопада 2018 22:27
А ше парковку підземну... Підвіз - висадив - поїхав далі. Чого стояти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus