USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Керівник луцької «Солідарності» відмовився вживати алкоголь, придбаний у його ж магазині

30 Березня 2017 20:56
Депутат Луцької міської ради Петро Нестерук у мережі магазинів «Гроно», власником якої він є, реалізує спиртні напої з підробними акцизними марками власного виробництва.

Здогадки, які для багатьох лучан перестали бути секретом, вирішили перевірити журналісти телеканалу «Аверс», здійснивши контрольну закупку в магазині Петра Нестерука.

Припущення журналістів підтвердили у Державному науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі.

«Марки не відповідають аналогічним, які знаходяться в офіційному обігу. Є низка розбіжностей в елементах захисту», – однозначно заявив завідувач сектору технічного дослідження документів та почерку НДЕКЦ Олександр Процик.

У день засідання сесії Луцької міської ради, яке відбулося 29 березня, журналісти телекомпанії "Аверс" впродовж цілого дня намагалися поспілкуватися з депутатом. Також вони принесли Нестеруку пляшку горілки, придбану у його ж магазині. Але депутат спілкуватися з представниками ЗМІ відмовився та швиденько покинув приміщення міськради, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Депутат Нестерук, незважаючи на відеодокази та висновки науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, уся оприлюднена в ЗМІ інформація вигадана та виконана на замовлення. Своєю чергою, дружина депутата Неля Нестерук під час спілкування із журналістами обізвала їх ненормальними.

"Який станок верстатний? Я що, сиджу і акцизки клею? Ви взагалі ненормальні", - заявила вона.
Нагадаємо, сьогодні луцькі фіскали заявили, що марки акцизного податку, якими маркована горілчана продукція, що реалізується в мережі магазині «Гроно» у Луцьку, не мають ознак підробки. Натомість Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел стало відомо, що напередодні перевірки з мережі магазинів «Гроно», власником якої є депутат Петро Нестерук, в терміновому порядку вивезли фальсифікований алкоголь, який журналістам раніше вдалося придбати в магазині. Відтак, можна зробити припущення, що у магазинах «готувалися» до перевірки профільних органів.

Як повідомлялося, депутат вже не вперше «засвітився» на такому нехитрому, але вкрай прибутковому бізнесі. Цьому передувала ще одна схема продажу «паленого» алкоголю, на якій Нестерука спіймали офіційно: протягом декількох років українські податківці вилучали з обігу партії фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів з маркуванням ТзОВ «Олександрія-Бліг». Донедавна у Луцьку діяла філія цього товариства, якою керував Петро Нестерук, який і продавав під маркою «Олександрія-Бліг» фальсифікований алкоголь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
? Показати IP 30 Березня 2017 21:16
Зловити та залити йому в горлянку той фальсифікат...за те що отруює людей.
упс Показати IP 30 Березня 2017 21:31
А цей Смолянінов-родич начмеда з міської лікарні??
Анонім Показати IP 30 Березня 2017 23:03
Клуб цей левий по всій області продається і п'яна хата теж в любе село заідьте
Устилуг Показати IP 30 Березня 2017 23:05
Приїдете до нас і відразу в устилузі побачите з права великий зелений будинок в якому на першому поверсі магазин зодіак там тої горілки клуб водка стільки що аж полиці гнуться!!!
Пшек Показати IP 30 Березня 2017 23:07
Ця клуб водка це геноцид для нас Поляків бо її тільки нам і возять з України але хай возять добра горілка і дешева а який там акциз то нам Пшекам шистко едно!!!!!
Анонім Показати IP 30 Березня 2017 23:08
Міняй но Петя номера свої блатні 1111 на своїх мерседесах
Журналісти схаменіть Показати IP 30 Березня 2017 23:18
А журналісти що посту не дотримуються? Хто ж в такий строгий піст примушує ще й інших вживати алкоголь? Не грішіть і так всього вистачає...
Анонім Показати IP 30 Березня 2017 23:49
Дивися новини і теж здивувався до чого вдаються журналісти. За руку ловлять і примушують випити. Що вони хотіли, щоб він у робочий час сів з ними і випив? Тоді б вже б написали, що він ще й алкоголік.
Анонім Показати IP 31 Березня 2017 00:41
От як би дорогу йому запропонували б то він ти на тій своїй папці і шморганувби)))) 100%
Нестерук П Показати IP 31 Березня 2017 13:52
Я вам маленьку таємницю скажу я не бухаю, я нюхаю і то так жостко!
Толік Показати IP 21 Квітня 2017 18:23
О торбохват Бабула появився)))Бігає по вказівці Кічі з Валютників данину збирає.Ще досі не посадили.Стидоба.Те саме з горілкою.Дозвіл на обшук не давали бо Юрка Новосад дозволи підписує податковій, а він в "долі" і за бумажки зелені горобця в полі зажине.Коли їх посадять або люструють???Влада???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus