USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Керівник «Луцьктепла» отримав «на горіхи» від Міністерства

18 Вересня 2014 17:17
Керівник ДКП «Луцьктепло» не може представити належну інвестиційну програму підприємства, яку неодноразово повертали із затвердження від Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Про це йшлося під час відеоселекторної наради Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України з керівниками областей щодо планів заходів щодо зменшення споживання природного газу на 30% та стан готовності житлово-комунального господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2014 – 2015-их років сьогодні, 18-го вересня.

Чому немає інвестиційної програми ДКП «Луцьктепло» спробував пояснити перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев.

«У нас є ця інвестиційна програма по ДКП «Луцьктепло». Ми її возили в Київ на затвердження, але програму весь час повертають і не погоджують: то там щось не те, то там», - виправдовувався Кудрявцев.

За таке пояснення й отримав «на горіхи» разом із керівником ДКП «Луцьктепло» Олександром Киричуком.

«Так уважно читайте положення! А як так виходить, що керівник не знає, що йому треба робити!? Хай подзвонить до нас і все розкажемо. Ведете себе як діти, що ж то за директор такий!? Усе це «галіматня» і «болтовня»! Вам дали механізм, вудочку – ловіть рибку. Чого Вінниця цих питань не задає!?», - виголосив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України - керівник апарату Семчук Григорій.

З його слів, через відсутність належної модернізації, ДКП «Луцьктепло» використовує 164 кілограми палива на умовну одиницю тепла, натомість, як середньоукраїнський показник – 159 кілограмів, який і є нормою.

Так, заступник міністра підсумував, що Волинь має багато роботи щодо енергоощадних заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
луцьктепло Показати IP 18 Вересня 2014 20:51
Бо керівник в нас Л*Х і думає з козачек, як більше вкрасти, а не як зиму перезимувати і інвестиційну програму затвердити, він два слова без мату сказати не може. Такого позорного директора нама в жодному колективі. ДЯКУЄМО РОМАНЮКУ, Хай кришує далі. ПОЗОРИЩЕ.
пул Показати IP 18 Вересня 2014 21:27
коментар було видалено
Він Показати IP 18 Вересня 2014 21:38
киричук-безмозгле, бездушне стерво. А його підстилка-козачек не підстрахувала, бо за границею відпочиває. Та говорити мастак, всім лапшу на вуха б навішала.
Марта Показати IP 19 Вересня 2014 09:55
Ну який він директор, про таких говорять: гопник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus