USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Меру Луцька нагадали про три невиконані обіцянки: додалась четверта

2 Лютого 2015 22:00
Для того, щоб нагадати міському голові Луцька Миколі Романюку про уже 3 невиконану обіцянку стосовно звільнення одіозної Тетяни Казачек, голова ініціативної групи ДКП «Луцьктепло» Володимир Федотов прийшов сьогодні, 2 лютого, на прийом громадян. Про це повідомляє «Під прицілом».

Найгостріше питання, яке досить таки уже довгий час хвилює працівників ДКП «Луцьктепло» - це звільнення ДКП «Луцьктепло» Тетяни Казачек.

Нагадаємо, розпорядження про звільнення Олександра Киричука із посади директора ДКП «Луцьктепло» очільник міста підписав ще 31 грудня 2014 року.

ЧИТАТИ ЩЕ: СКАНДАЛ НА «ЛУЦЬКТЕПЛО»: ДИРЕКТОР ВТІКАВ ВІД ПРАЦІВНИКІВ

Володимир Федотов запевняє, що міський голова уже тричі обіцяв працівникам підприємства звільнити Тетяну Казачек, однак - безрезультатно.

«5 червня, коли ми з вами говорили по телефону, ви мені пообіцяли, що ви звільните Казачек. І 3 липня, коли я вийшов з відпустки. І 29 грудня, коли я сидів в кабінеті, ви сказали, що вона працює лише до 31 січня. Вона зараз крила розправила і каже, що «Я буду до пенсії працювати. Романюк мене не звільнить. Мене ніхто не звільнить». Ви просто змінили її посаду, зараз вона не фінансовий директор, а заступник начальника з фінансово-економічних питань», - наголосив Володимир Федотов.

Втім, міський голова Микола Романюк замість того, аби відповідати на запитання, з помітною образою, пригадав скандальні збори на підприємстві 29-ого грудня і навіть обмовився про смітники, яких ні до, ні після зборів ніхто не бачив. Ба більше, міський голова заявив, що підприємство хочуть захопити.



«Ви мені уже це все казали, а внизу тоді стояло два смітники і ви мали і мене, і Киричука катати по вулиці Гулака Артемовського. Я розумію, що колектив використовують для того, щоб захопити підприємство, якщо ви ще не догадались і не знаєте, то до вас ще це все дойде трошки пізніше. Ви розігрували тоді сцену про бабусю, то хай той чоловік у джинсах кремезної статури, хай він піде і більше 30 мільйонів, ті що люди боргують, то хай повернуть. І буде це і на утримання, і на заробітну плату. По Казачек, я ще тоді вам казав, що звільняти її я юридично не можу. Звільнити її може керівник підприємства. Ми домовлялися, що Казачек буде працювати до 31 числа, я думав, що я визначуся до 31, але я ще не визначився. Але я думаю, що за днів 7-10 я визначуся з керівником і буде призначений керівник на підприємство. Не Дячук це однозначно», - заявив Микола Романюк.





Після цього Микола Романюк ще раз натякнув, ніби голова ініціативної групи підприємства Володимир Федотов у зговорі з невідомо ким намагається захопити ДКП «Луцьктепло».

«Я ніколи не думав, що ви підете на поводу у тих людей, які, я ще раз повторюю і я відповідаю за свої слова, хочуть захопити керівництво і в подальшому вести до прихватизації підприємства «Луцьктепло». А те, що звучало на зборах – про «Континіум», про прихватизацію, про ті всі речі – на протязі цього періоду жодної мови з керівництвом чи власниками «Континіум» ніякої не було», - переконував Микола Романюк.

Та, зрештою, міський голова уже четвертий раз пообіцяв подумати стосовно скандального заступника начальника ДКП «Луцьктепло» з фінансових питань Тетяну Казачек.

І уже після прийому громадян Володимир Федотов просив журналістів нагадати міському голові, що призначення нового керівника підприємства повинно бути лише після погодження його кандидатури із трудовим колективом ДКП «Луцьктепло».

ЧИТАТИ ЩЕ: «КАДРОВІ ОБОРУДКИ» НА «ЛУЦЬТЕПЛО»: ПОВЕРТАЮТЬ КОЛИШНЬОГО ДИРЕКТОРА?

Нагадаємо, нещодавно члени профспілкового комітету «Луцьктепло» прийняли зміни до статуту підприємства, якими визначено, що міський голова можу призначати нового директора на підприємство лише після погодження з працівниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 2 Лютого 2015 22:22
А НАС РАТЬ....
Отто до Анонім Показати IP 3 Лютого 2015 06:34
А з яких пір профспілковий комітет набув право вносити зміни до статуту підприємства???? То за аналогією, тепер підприємство може вносити зміни до статуту профспілок??? Не видавайте бажане за дійсне!!!
лучанин Показати IP 2 Лютого 2015 22:49
та прокатайте вже нарешті того романюка в смітниковому люстраторі,а то він вже зовсім обарзів
Лучанин Показати IP 2 Лютого 2015 22:57
Романюк тепер буде частим "гостем" цього сайту :)
Кося Показати IP 2 Лютого 2015 22:58
цей сантехнік якийсь не вихований, не гарно так
Вася Показати IP 3 Лютого 2015 05:39
Романюх ......він робить все щоб знищити "Луцьктепло". Це розуміють всі, крім СБУ і прокуратури.
Человек Показати IP 3 Лютого 2015 06:01
коллектив теплосети то сборище трусов готовых сидеть без зарплаты и терпеть издевательства подонков. Но на все! Вот тех кто не все брызжущие здоровьем отставные афицера из "службы контроля за соблюдением беззакония и поощрения воровству" жестоко и беспощадно преследуют, вместо того шоб Родину в АТО защищать. За них Родину защищают слесаря и газовики. Надеялись на обищания мера? Смешно верить слову лжеца -папику "Кабабасов Барабасов". Да и не им трусам слово давалось,а господино-депутату Еремееву.
Лучанину Показати IP 3 Лютого 2015 09:25
коментар було видалено
Незнайка Показати IP 3 Лютого 2015 12:22
Не з наю розкладів Луцьктепло але вірю нормальному мужику який проводить принципи майдану а керівники дуже вміють втілювати в життя ДОНЕЦКИЙ РОЗВОДНЯК як ще не послав в суд
іван Показати IP 3 Лютого 2015 20:06
Невже континіум купив весь Луцьк .
До Івана Показати IP 4 Лютого 2015 13:11
Романюка купив з патрохами. Це видно неозброєним оком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus