USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Конфлікт на «Луцьктеплі»: загадкові витрати у 35 мільйонів

30 Травня 2014 12:12
Працівники комунального підприємства збунтували, кажуть, що в «Луцьктепло» діють тіньові оборудки з грошима, на працівників тиснуть й залякують, людей звільняють з роботи й беруть на посади родичів. Окрім того, опісля попередніх зборів, дивним чином з'явилася заява на підтримку керівництва, яку, як з'ясувалося, працівники підписали під тиском, ба, більше: їм погрожували, аби під час других зборів, що відбулися вчора, ті мовчали і не висували реальних претензій.

На теми, щодо яких довго мовчали, заговорили під час зборів колективу, що відбулися з дирекцією державного комунального підприємства «Луцьктепло» за участю Луцького міського голови Миколи Романюка вчора, 29-го травня. Засідання тривало чотири години.

Нагадаємо, минулого тижня працівники «Луцьктепла» не дозволили «зірвати» збори з владою. Тоді озвучили список запитань до керівництва організації, відповіді на які те мало підготувати сьогодні. Зокрема цікавилися таким: фінансова звітність підприємства, інформація про будівництво, хто працює в охороні й службі внутрішньої безпеки, яка зарплата у керівників, з яких мотивів людям зняли надбавки до зарплат і чи керівництво теж позбавили цих виплат, які були створені штатні посади, які їх функції та оклади, на яких підставах звільняли людей тощо.

Під час чергових зборів обурені люди вимагали у Миколи Романюка розірвати контракт із заступником директора ДКП «Луцьктепло» Тетяною Казачек. Також працівники «Луцьктепла» хочуть, аби в їх організації припинили діяти тіньові схеми із «відмивання» грошей.

Загадкові 35 мільйонів

«Торік наша бухгалтерія витратила 35 мільйонів гривень на якесь будівництво, цього року додатково пішло кудись ще 15 мільйонів гривень, я цю цифру взяв, коли був на прийомі в голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта. Він підтвердив, що тут «незрозумілі рухи». Якщо не знає міськрада про це, то, мабуть, не хоче про це знати», - розповів вражаючі факти голова ініціативної групи Володимир Федотов.
Головний бухгалтер Тетяна Стасюк, своєю чергою, запевнила, що про таку цифру чує вперше, мовляв будівництво, яке ведуть на підприємстві вартує біля двох мільйонів гривень.
І тут неочікуваний хід справи: заступник директора департаменту ЖКГ та будівництва Волинської ОДА Володимир Бондарук продемонстрував документи, де зазначено, що торік «Луцьктепло» витратило майже 35 мільйонів гривень на «інше».
Після цього моменту в головного бухгалтера одразу "освіжилася" пам’ять й на обличчі заграло різнобарв’я міміки.
Пояснити щось пані не змогла, а міський голова Микола Романюк дав завдання на понеділок, 2-ге червня, дати детальну інформацію щодо «загадкових» мільйонів.

Заява колективу на підтримку начальства

Нагадємо, після перших зборів колективу з’явилася заява на підтримку дирекції комунального підприємства, яку, буцімто, підписали більше сотні людей.
Втім, коли голвоа ініціативної групи обурених працівників запитав, чи є такі люди, які підписалися під цією заявою добровільно, без тиску від керівництва, та попросив підняти руку, - ніхто не зголосився.
«Це говорить про те, що людей змушували підписуватися. Мені про це казали: дирекція викликала по-одному в кабінет й «тиснула», - наголосив голова ініціативної групи Володимир Федотов.

Зарплати

Відповіді людям щодо зарплат давали начальник планово-економічного відділу Ольга Кравчук і директор ДКП «Луцьктепло» Олександр Киричук.

Як формуються зарплати?

Кр.: Є певна схема формування зарплати, по кожному структурному підрозділу. Під час розрахунку до уваги береться розряд працівника, обладнання, на якому людина працює. Я готова розказати кожному працівнику, як ваша зарплата формується.

Яка зарплата в працівників адміністрації підприємства?

Кр.: Є закон про персоналізацію даних, аби розповідати, треба мати згоду він конкретних осіб.

У залі після цієї репліки розпочався гамір й мер запитав, хто може озвучити свою зарплату.

Кр.: У мене зарплата 6400 гривень.

Кир.- Середня зарплата по підприємству - 3251 гривень, у порівнянні з обласною, яка становить 2445 гривень, значно вища. По підприємству так: адміністрація має середню зарплату 4700 гривень, 3175 гривень – газова служба, 3400 гривень – електорослужба, 3000 гривень – автослужба. Моя зарплата - 6500 тисяч гривень.

«Один їсть м’ясо, а інші капусту, виходить, що в середньому вони їдять голубці», - прокоментували люди виступ Киричука.

Окрім того розповіли, що одному з працівників підприємства зняли грошову надбавку за додаткову роботу на півставки, сказавши людині, що це - її обов’язки.

Кр.- Із першого червня буде введена посада прибиральника в штат.

Як щодо ваших доплат?

Кир.- Доплати даються лише в разі виконання завдань. У мене премій немає.

Вислухавши доповіді, Романюк дав завдання в понеділок, 2-го червня, на всіх котельнях вивісити роздруківку щодо то того, яка має бути зарплата в працівників згідно з їх посадами й категоріями кваліфікації.

Перехід на 4-х денний робочий тиждень «за власним бажанням».

Чому людей змушували писати заяви за власним бажанням на перехід 4-х денного робочого дня?

«Якщо Росія завтра припинить подавати газ, то ми не зможемо надавати послуги. Був варіант відправляти людей на біржи, бо не було б за що утримувати людей. Постійно говориться, що підприємство може бути відключене сьогодні-завтра. Щодо 4-денного чи 3-денного грфіку роботи, то так працює пів-України. В інших областях такі питання не піднімаються, бо люди розуміють. Нам прийшов лист з НАК «Нафтогаз України» що з 5-го числа можливе припинення газопостачання. Тому ми намагалися прийняти адекватні міри», - відповів Олександр Киричук.

Присутні в залі обурилися: «Не знаючи, чи Росія виключить газ чи ні, ви все одно змушували людей писати заяву на 4-денний графік роботи».

Скорочення працівників

«За 2013-й рік ми скоротили людей через те, що внутрішньобудинкове обслуговування передали на жеки. За 2014-й рік скоротили лише одну людину – Неонілу Слюсар у зв’язку із скороченням цієї посади. Пропонували їй роботу оператора теплових пунктів, від цього вона відмовилася», - доповів директор комунального підприємства.

Люди запитали, скільки конкретно правників звільнили торік й на скільки осіб розширили керівний управлінську галузь.

На це відповіді не зміг дати ані директор підприємства, ані головний бухгалтер Тетяна Стасюк, ані начальник планово-економічного відділу Ольга Кравчук.

Працівники доповіли, що є факти, коли людей, які довго працюють, звільняють з підприємства. Натомість приймають на роботу родичів.

До прикладу розповіли, що керівником одного з технічних відділів є за освітою вчитель початкових класів.
Кредит ЄБРР за програмою енергоефективності

Чи буде кредит для підприємства й на що будуть спрямовані гроші?

«На сьогодні проведено ряд аудитів, була оцінка підприємства, дозвіл для кредиту нам дали. Це буде 10 мільйонів євро і додатково безповоротній грант, завдяки якому ми встановимо індивідуальні теплові пункти в 200 будинках Луцька. Тендери і конкурси будуть проводитися в Лондоні й після їх проведення отримають кошти ті підприємства, які виграють. Ми залучені до цього процесу лише в тій частині, що будемо виконувати роботи», - розповідає Олександр Киричук.

Спецзасоби захисту

Працівники неналежно забезпечені спецодягом, милом.

Представник підприємства повідомив, що не вистачає: спецодягу 15%, спецвзуття 56%, рукавиці 25%, мила 29%.

«Не знаю, кому треба мила - вам чи Киричуку, щоб ви його завезли», - свариться мер.

Під час дискусій працівник управлінського апарату підприємства ставилися до людей зневажливо.

«Я говорю – ви мовчите», - дозволяла собі таке зухвальство працівник інспектор відділу безпеки Лариса Бондарук.
У залі здійнявся гул, присутні вигукували «ганьба».

Опісля працівники сказали, що хочуть, аби заступника директора ДКП «Луцьктепло» Тетяну Казачек звільнили. Всі в залі в один голос почали казати «звільнити!».

Перед парцівниками почав висутпив депутат Луцькради Павло Данильчук: «Микола Романюк, вам треба брати на себе відповідальність, аби в цій ситуації розібратися, зокрема і в кадровій політиці».

Мер резюмував, що конфлікт став таким гострим через те, що керівництво комунального підприємства не йшло на контакт з працівниками й пообіцяв, що наступного тижня прийме певні кадрові рішення.

Присутні у залі, своєю чергою, поставили Миколі Романюку ультиматум: «Якщо ваші рішення не співпадуть з нашими проханнями, то ми влаштуємо Майдан тут і заблокуємо підприємство, не пустимо сюди керівників».

Зауважимо, в міськраді «пророкують» швидкий занепад ДКП «Луцьктепло», оскільки у підприємства зовсім немає планів виходу із кризової ситуації на майбутнє, воно, мовляв, просто пливе за течією. Однак стратегія розвитку організації, вочевидь, не цікавить депутатів. Принаймні пропозицію члена депутатської групи «Новий Луцьк» Петра Савчук розробити плани роботи «Луцьктепла» і доручити це заступнику Луцького міського голови Ларисі Соколовській депутати відхилили під час 60-ї сесії Луцькради.

Також лучани незадоволені роботою ДКП «Луцктепло»: у групу оперативного реагування «15-80» у травні надійшли десятки скарг.

До слова, під час колективних зборів у залі було більше десятка молодиків спортивної зовнішньості, які стояли осторонь громадських активістів. Працівники «Луцьктепла», казали, бачать їх вперше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 57
не зрозуміло Показати IP 30 Травня 2014 12:28
А правосєків хто замовив? Прийшли пошугати простих працівників чи керівництво?
не зрозуміло1 до не зрозуміло Показати IP 30 Травня 2014 13:41
Так Данильчук думає, що може і там щось увірветься... Може він краще б на схід з"їздив, там щось "порішав"?!
Волинь Показати IP 30 Травня 2014 12:39
5 років Луцьктеплом керує банда еремеева по вказівці великого мецената фірташа. Романюк підіграє усьому цьому. Тому так крадуть гроші . І дальше хочуть дерибанити кредитні гроші Європи.
888 Показати IP 30 Травня 2014 13:04
ПОКА НЕПОЧНУТЬ ИХ НА СТОВБАХ ВИШАТИ НЕХЕРА ТОЛКУ НЕБУДЕ...
За правду до 888 Показати IP 30 Травня 2014 14:55
Золоті слова.
Андрій Показати IP 30 Травня 2014 13:14
35 млн.грн.- задекларований запит в прокуратуру для відкриття кримінальної справи.Побачимо що з цього вийде.Чому Романюк так наполегливо відстоює свою землячку Казачек?Напевно він чекає соціального вибуху в Луцьку і всіляко цьому сприяє.
Студентка Показати IP 30 Травня 2014 13:19
А що там робить викладач з СНУ серед бритиголових?
Василий до Студентка Показати IP 31 Травня 2014 11:43
То же самое, что ВБшник УВД.
Льоня Показати IP 30 Травня 2014 13:33
А тітушок скільки бритоголових? Це що вони за Киричука прийшли? От і зрозуміло, що це за керівник, якщо він тітушками керує. Ганьба! Гнати в шитю.
бритий до Льоня Показати IP 30 Травня 2014 14:06
ми бабки візьмемо в Кірика, а як тявкне щось на пєтуха його роспишем і на счьотчік поставим. Ми і самі знаємо, що він Чмо. Ні супер Чмо.
лучанин Показати IP 30 Травня 2014 13:33
вони нескорочують,вони звільняють людей за будь-що аби взяти іншу людину на роботу і получити за це хабар в сумі(1000 $)
Лучанка Показати IP 30 Травня 2014 13:34
Цитую і думаю: "Працівники доповіли, що є факти, коли людей, які довго працюють, звільняють з підприємства. Натомість приймають на роботу родичів" Чи достовірна інформація, що дружина Пустовіта працює на посаді економіста "Луцьктепло". А тут така економія аж на 35 млн.грн.! Хто очолює "безпеку" "Луцьктепла".? Чи бува не депутат БЮТ Василевський, дружбан Пустовіта? А хто був заст. керівника "Луцьктепло"? Чи бува не Дубняк, керуючий справами Пустовіта? Якийсь дивний виходить кадровий "розклад". Хіба ні?
до до Лучанка Показати IP 30 Травня 2014 14:35
Лучанка, ти або повна дура, або провокатор. Це ж треба таке злiпити. Якщо не знаеш в чому справа, то краще промовч.
гапка до до Показати IP 30 Травня 2014 15:06
так, все між собою вже розділили, обікрали, позвільняли людей, набрали "своїх", Дубняк злодій №1!!!
Анжела до Лучанка Показати IP 30 Травня 2014 23:37
А я б ще нагадала вплив Соколовської Л.Дуже багато людей в Теплі зявилось саме з її подачі.
тіту... Показати IP 30 Травня 2014 13:45
Всі тітушкі це кіксбоксьори з естета. Що вони там робили незрозуміло. Відбуваються збори трудового колективу, якого підримує правий сектор. А тітушкі все життя виступали на боці корупціонерів, злодіїв та брехунів. Звідси можна зробити висновок, що люди праві, а керівнику люстрація.
Вова до тіту... Показати IP 30 Травня 2014 17:12
в одного тітушки футболка з принтом "еверлест чемпіон",щось типу того, в іншого "Rock" тобто якщо гуглити вмієте, то найдете цих молодиків у клюбі боксерів естет, всі є на фото там!!! Певно на підприємстві на півставки працюють слюсарями, без монтировки, труби і батареї загинають!!!!
11111 Показати IP 30 Травня 2014 13:47
там бритоголові з Володимира - Волинського
Володимир Показати IP 30 Травня 2014 13:55
Люди міцної статури - це боксери з Відроження "ЕСТЕТ". Принаймні декілька це точно.
11 Показати IP 30 Травня 2014 14:13
http://vk.com/zaharv2 один з них
вова до 11 Показати IP 30 Травня 2014 17:13
і не один , вони всі дружарики є!!http://vk.com/zaharv2?z=photo85566710_328894928%2Falbum85566710_000%2Frev
Вова П до вова Показати IP 30 Травня 2014 17:17
http://vk.com/zaharv2?z=photo85566710_296730915%2Fphotos85566710 , ось ще один у такій самій футболці " EVERLAST". думали люди, не знають хто на підприємстві працює?? Дуже легко відрізнити людського працівника від тітушко-гопніка!! Я просивби, щоб ЗМІ розібралися, що таам робили "местниє" тітушко!
Іванов Показати IP 30 Травня 2014 14:33
Правий сектор гроші заробляє. Ось Данильчук їздить на білому мерсі - де взяв? І тут де є мільйони і ВІН з своєю бандою, може щось і перепаде.
Анонім Показати IP 30 Травня 2014 14:43
Данильчук з Командою збираються на схід і ось зайшли благословіння у простого люду попросити
Вано Показати IP 30 Травня 2014 15:01
так где 35 лимонов народных денег? неужели на броники ушли??? ну те шо Емееев купил за свои честно сворованные
Лучанин Показати IP 30 Травня 2014 15:02
а Лучанка права на всі 100%. Дійсно тепер усе складається, і хвиля "народного гніву", і участь у зборах чиновника з облдержадмінстрації (інакше з якого дива він там був присутній?)
+)))) до Лучанин Показати IP 30 Травня 2014 15:13
слабы и неумелы вы в тороллинге. Да и шо ждать от бандитских шестерок? кошелек отжать то ваше и не более!!! Губер решает свои политические проблемы на волне народного гнева, Дубняка два года как выгнали с фирмы и он уже нормально пристроился зачем ему лишний кипеш? Василевский? то да!!!! Лепший друг Казачек и компании, потому и ходит раз в неделю на работу. Жена Пустовита ? безобидная рядовая бумагомарательница, ее влияние на дерибан равен нулю, но она однозначно грешна - рассказала мужу в красках шо по чем и чем может игнорирование народного гнева кончится
Маневичі Показати IP 30 Травня 2014 16:34
Подивіться уважно на фотографії зборів: половина молодиків - це охоронці Єремеєва з "Континіума". А 35 мільйонів зникли там, де зникли 5 мільйонів торфобрикетного заводу в Прилісному. Куди зникли? - запитайте самого Єремеєва, він як ніхто інший знає...
Путін до Маневичі Показати IP 30 Травня 2014 17:24
Всі "спортсмени" вконтактах: Ашот Маргарян, Серёжа > Rocky < Бистрий; Армен Восканян і так далі, а у Армена взагалі є фоточка де вони всі - файні працівники луцьктепла!!!
ВОЛИНЬ Показати IP 30 Травня 2014 17:00
коментар було видалено
батя Показати IP 30 Травня 2014 17:51
в естеті виховують бойовиків-тітушок, позор. добре що хоч син перестав туди ходи, а то б сидів би там в 12 років з бритоголовими.
лор до батя Показати IP 30 Травня 2014 21:19
"Естет" кришує Славік Кравчук
знаючий Показати IP 30 Травня 2014 23:51
Про свою зарплату Киричук бреше. В мене знайома у нього начальником відділу має 6 тисяч.
До знаючого Показати IP 31 Травня 2014 08:58
Не правда, що 6тис. Всі начальники районів, служб, відділів, навіть якщо керують двома-трьома людьми мають зарплату 6500, за те вони самі підписують і людей заставляють підписувати листи, що їх все влаштовує. А як не підпишеш то зразу пиши заяву на звільнення.
небайдужий Показати IP 31 Травня 2014 10:40
Правильно, люди! Не давайте спуску їм! Нехай відповідають за свої вчинки, паскуди! А на рахунок голбуха, який "не знає" про 35млн., то це вже просто капець
бабос до небайдужий Показати IP 31 Травня 2014 17:41
а ти на її місці як поступив би?
Лучанин до бабос Показати IP 31 Травня 2014 21:09
Розказав би всю правду людам в присутності мера і журналістів...
Дмитро Показати IP 31 Травня 2014 22:03
Перш ніж обливати брудом спортсменів які були на цьому зібрані, спочатку хоча б дійсно поцікавилися з якою ціллю вони туди прийшли!!! Яке ви всі маєте право обливати брудом тих, хто дійсно одні із тих які проти корупції і виродків які перекривали кисень всім нам?!! Я скажу прямо, що я один із тих спортсменів які там були і яких ви безпідставно називаєте "тітушками"! Якщо ЗМІ розмістили фотознімки зі спортсменами, чому жоден журналіст не поцікавився чому або яка ціль нашої присутності??? Те що деякі зі спортменів працюють на Континіумі - це не означає що вони "тітушки" і прийшли відстоювати інтереси олігархів! Спортсменам не платять зарплати (нажаль), тому нам приходиться десь працювати, щоб теж мати за що існувати! Ось і деякі із спортсменів працюють на фірмі "Континіум", але працюють простими охоронцями! А якщо розібратися, то запитайте себе скільки працівникі працює на цій фірмі??? Це що всіх їх ненавидіти і називати тітушками або ще кимось??? Я сам взагалі працюю на двох роботах - різноробом і треную групу дітей, щоб хоч якось розрахуватись з боргами які я маю! Що до нашої присутності на цьому зібранні, то скажу що - ми як спортмени на чолі своїх тренерів прийшли на це зібрання для прояснення ситуації на рахунок гарячої води, так як ми не державна установа і нам треба самим платити за комунальні послуги і рахувати кожну копійку! Друга причина це підтримати порядок на засіданні через те що прийшли люди с правого сектору і по замовленню з невідомої сторони вони хотіли поставити свою людину на керівництво який по нашим данним не бум-бум в тій сфері! Хоча що до Киричука ми теж не впевнені! Тому перед тим як когось ображати і писати чи говорити наклепи всякі на людей, є прислів"я : "Сім раз відміряй і один раз відріж"! Я нікого не ображав і не ображаю, тому все що я сказав можу підтвердити особисто у сопртклубі "Естет", або де інде! Не бійтеся нас як москалі бояться "бендерівців"!) Слава Україні!)
+))) до Дмитро Показати IP 31 Травня 2014 23:11
коментар було видалено
Опа нась до Дмитро Показати IP 31 Травня 2014 23:14
коментар було видалено
Славик К до Дмитро Показати IP 1 Червня 2014 09:55
Давай ка мы начнем по порядку и сначала. Какое отношение имеет Континиум к комунальному предприятию.? Даже учитывая ту ситуацию , что ПС должен был ставить своего человека, то если ты соображаешь, "своих людей" ставят не на таких собраниях. А ваш приход еще раз подтвердил то , что за директором Луцктепла стоит руководство К-ма . И я никогда не поверю в вашу гражданскую позицию зная некоторых из вас лично. А писать здесь что спортсмены ДАЖЕ должны где то работать, так это нонсенс. Такое впечатление, что если ты занимаешся спортом, то как минимум тебе все должны и ты автоматически становишся претендентом на персональную пенсию. Относительно горячей воды, так скажу это очень существенная причина что бы под предводительством тренеров идти на собрание трудового коллектива . Вот только не могу понять какую информацию вы хотели услышать. О том что вам поднимают оплату за горячую воду, или о том что вам отключают горячую воду ? Так что Славик не "пались" тут в своем праведном гневе. Работай разнорабочим и тренируй детей и тебе от благодарных учеников будет слава и почет....... P.S. Относительно твоего поста поста ниже, что вас пригласили и расположили организаторы собрания "хфамилию" организатора опубликуй тут и возможно мы поверим тебе, что ты привел людей за ПРАВДУ.
Вова Показати IP 31 Травня 2014 23:03
А хоча б 100 раз . будь спортсменом, але всістися на перші ряди, коли там мають сидіти працівники " просторобочі" і щоб правийСектгор свою людину не поставив, це вже не смішно . В нас є колектив і ми самі запропонували на посаду, людина яка працює все життя на підприємстві, а не ви Контініумські!!!
Анонім до Вова Показати IP 31 Травня 2014 23:52
Уважно прочитай що я написав і включи сіру речовину!!! Я ще раз повторюю тим хто туго сображає, ми туди прийшли не для того щоб підтримувати когось із континіуму!!! і те що ми сіли на стільці, то скажу що нас туди запросили сісти організатори засідіння! І ми сіли тоді коли працівників там ще не було так багато, тому що ми незнали яка кількість там буде! Правий сектор ( ти напевно один з них) проявив нібито "смікалку", і на весь зал показав який він чемний а ми ні, на що ми навіть не думали обурюватися і чемно встали зі стільців!!! Якщо ви прагнете щоб ваша людина працювала замість нинішнього керівництва це ваше право і ми його поважаємо і підтримуємо! Надіюсь так зрозуміло буде тобі, чи ні?!!
Вася до Анонім Показати IP 1 Червня 2014 07:30
а що ви забули на державному підприємстві?
гапка Показати IP 31 Травня 2014 23:36
ну де таке відано, простий слюсар-роботяга,отримує від сили 2000грн. а служби безпеки, юристи іт.д.мають і пенсії (менти)+10тис.зарплату, яка звичайно на бумазі складає 3тис.;і працюють і вконтиніумі, і тут!!! Це безпредел!!! А людині , щоб терміново потрапити до лікаря на півгодини, треба заяву писати за свій рахунок!!
Про деяких Показати IP 1 Червня 2014 12:12
Тут присутні деякі або проплпчені, або немають власної думки і піддакують! Ви всі питаєте чому спортсмени там були??? То спитайте що там робив і правий сектор??? Ви маразматики якщо вважаєте кожного спортсмена "тітушкою"! Ви безпідставно обзиваєте людей яких навіть не знаєте!!! Тому або мовчіть про Естет і його спортсменів або доведіть що їм за це платили гроші, в чому я впевнений що неплатили! А от правому сектору чи платили то треба вияснити! Якщо всі так горланять що це зібрання для працівників і воно мирне то якого милого там робив правий сектор???? Одним словом - думайте що говорите!
Вася до Про деяких Показати IP 1 Червня 2014 15:15
як забризгали слиною Кониніумські посіпаки, як зачухались їх кулаки, їшли строїти лохів, а вийшло навпаки, беспредел пора кричати
Про деяких до Вася Показати IP 1 Червня 2014 18:55
Ти проплачена істота, помовчала б! Ти зараз саме назвало людей які працюють на цьому підприємстві "лохами"!!! От ви і показали свою істину! То хто із нас прийшов кого строїти??? Ми за наших гнромадян готові на багато більше зробити чим ви- правий сектор!!! Сидиш у правому секторі за кілька гривень і пишеш тут всяку лобуду! Аж смішно! Кулаки в нас якщо чухаються, то до таких як ти проплачених шавок які за копійку в церкві пернуть і маму продадуть!!! Хоча кожен спортсмен який там був набагато стриманіши за тебе і міг би тобі простими словами довести те для чого ми туди прийшли, бо на відміну від тебе ми виховані громадяни і маємо вищу освіту і моральні цінності!!!
Патріот Показати IP 1 Червня 2014 15:36
я щось не розумію? бойовики приватної фірми на колективних зборах державного підприємства!!! та під час анитерористичної операції коли серед призваних Луцьктеплівців вже є поранені !!! куди дивиться СБУ питаю! за таке організаторів появи бойовиків потрібно сажатиі надовго, а самих "спортсменів" забирати у військо у них багато дурної енергії хай використовують її на благо Україні,а не в шкоду
Анонім до Патріот Показати IP 1 Червня 2014 18:40
Ніхто із спортсменів ненашкодив жодному працівнику цього підприємства!!! Ми навпаки навіть могли б допомогти їм, якби працівники Луцьктепло просили про допомогу! Дурної енергії внас немає! Свою енргію ми використовуємо на рингу а не на простих людях, а деякі особи з правого сектору які не поважають, ображають і не розуміють інших тільки що і роблять обливають брудом не маючи на це підстав і навіть елементарних доказів! Що на рахунок армії, то ми не проти захищати свою батьківшину, але військомати зараз нас неохоче беруть по тій причині що кілька тижнів тому кілька наших спортсменів і просто хлопців пішли до війська а їх навіть без підготовки всунули в саме пекло де вони і полягли! Так що це правий сектор треба за горло взяти і задати питання раз вони такі герої то якого "хріна" вони по підприємствам ходять а не воюють з терористами на сході?!! Ми в свою чергу в любу хвилину готові захищати Україну, а от правий сектор сидить у якого члени мають кримінальне минуле спокійному місці і виконують політичні замовлення ! Я не кажу саме за це підприємство хоча навіть самі працівники незнали чому правий сектор там був присутній, але що до деяких справ у нашому місті то це точно!!!
патріот до Анонім Показати IP 1 Червня 2014 18:48
не тримайте інших дурнішими за себе, кониніум в туалет даремно не сходить, а тут кинулись допомогати!!! Як я вам сказав де варто, так зразу ви почали на інших пальцями тикати. Ви боягузи що прийшли до тепловиків за наказом паханів, думали шо будуть ,як минулого разу одні жінки. А тут нежданчик, повно чоловіків в залі ось і обгадилось по повній бандитське шобло
Анонім до патріот Показати IP 1 Червня 2014 19:10
Ні одного з присутніх ми не боялися, так я к на те ми немали причини!!! Наївно думати що ми злякалися правого сектрору! Хто із нас грьобані боягузи і бандитьске шобло так це - правий сектор! Так як не мало і не багато часу пройшло з того періоду коли вони самі ж просили нас прийти до міськради і підтримати їхні інтереси!!! Такі добрі були до нас, приходили до нас у спортклуб і робили там свої збори! Вирішували кого прогнати, а кого на його місце поставити (звісно зі своїх людей)! А коли ми побачили не чесну і неправомірну дію з їхнього боку, то вони відразу почали антипропаганду проти нас мовляв якщо не за нас то проти нас!
+))) до Анонім Показати IP 1 Червня 2014 18:56
коли людей примушували підписувати ідіотські заяви, за тепловиків заступися правий сектор, коли почали залякувать теж правосеки заступились, коли директор, як щур, намагавя втекти з зборів допоміг автомайдан. Коли ж для Кирика запахло жареним зявились бойовики контніуму. Так що не варто обдурювати людей своєю надуманою честністю
Анонім до +))) Показати IP 1 Червня 2014 19:14
Я ще раз повторюю, що мені і всім остальним начхати на Кирика! Тим більше що я взагалі його вживу ніразу не бачів! У мене не має ніякої вигоди що до його подальшої діяльгості! Хай працює той кого хоче обрати народ який там працює, а не правий сектор!!! Ось сого ми хочемо!
Вова до Анонім Показати IP 1 Червня 2014 22:00
бачу зачепило тебе за живе!! Не любите правий сектор? Тому що крім сили у них є ще розум, порядність і чесність!! а вас проплатили на збори контініумські, тут і так все ясно!
Анонім до Вова Показати IP 2 Червня 2014 00:51
Мене зачепило через те, що ти мене безпідставно називаєш тим ким я не являюсь!!! Всі тут герої на відстані обливати брудом! А хоть один із вас запитався в той день хоть в одного із нас привселюдно і при телебаченні хто ми і чьому туди прийшли??? Вам просто легко тут всіх нас по-обсирати чим вияснити істину!!! Які в тебе докази що ми проплачені і що мені і іншим спортсменам залатили хоч одну копійку від того керівництва чи ще будь відкого??? Будеш говорити тут про чесність і порядність...?!! Перед тим як на когось розкривати рот, то глянь на себе, глянь на те що пишеш не маючи жодних підстав і доказів на це!!! Прямо в очі слабовато буде сказати те що не є дійсністтю? Догадуюсь, що не ти, і не один з тих хто тут обливає брудом людей в очі говорити не буде цього, бо знає або не розуміє що це не так! Тому перш як взагалі писати якісь коменти, прочитайте спочатку те що пише нище під останнім коментом! Додати коментар:.......
Марія Показати IP 4 Червня 2014 00:14
Як керівник, пан вчитель молодших класів, в присутності жінок поводить себе вульгарно - всіх обціловує і облапує, користується своєю посадою і не пошлеш на три букви і в морду не дасиш... А дуже хочеться, бо противно і бридко коли тебе принижує "начальник".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus