USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку керівник відділу Держархбудконтролю не знає, кому підконтрольний

21 Жовтня 2015 21:04
Керівник новоствореного відділу не зміг належно прозвітувати депутатам про свою роботу. Зокрема, він не зміг відповісти на запитання, в яких пунктах підконтрольний Києву

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою сьогодні, 21-го жовтня.

На розгляд комісії винесли Проект рішення «Про затвердження Положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради».

Начальник відділу Юрій Маслюк інформував, що у штаті - 3 людини, ще двоє на стадії оформлення.

«Штат у нас вже формується, ми будемо розташовуватися у приміщення на вулиці Богдана Хмельницького, 17. Від депутатів потрібно затвердити нове Положення, бо зараз діє тимчасове. Це дозволить передати повноваження від Держархбудконтролю нашому відділу», - доповів посадовець.

Вивчивши пункти Положення, депутати зауважили, що там не чітко вказали про підконтрольність відділу Держархбудконтролю, й попросили роз’яснень.

Втім, керівник відділу не зміг відповісти. Отож, його попросили підготуватися і під час чергової сесії все ж таки дати чітку відповідь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
КАФ Показати IP 21 Жовтня 2015 21:39
Т. Шнітові та Л. Герасимюку....
ОООО до КАФ Показати IP 22 Жовтня 2015 07:31
Прізвище хоть правильно напиши!!!!!!
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2015 00:09
А чему удивляться - человек всего навсего не разбирается ни в своих должностных обязанностях ни в своих должностных правах. Отправили его подучиться, а потом утвердят. Все равно это лучше, чем девочка, поставленная на региональную должность в Одессе губернатором, которому грозит международный суд за команду убивать российских миротворцев в Южной Осетии в 2008 году. Между прочим, это дело выплыло в Гаагском суде при рассмотрении иска Грузии к России по поводу ее "агрессии" против Грузии.
увага! Показати IP 22 Жовтня 2015 07:28
Увага! Сепаратисти на сайті!
Анонім до увага! Показати IP 22 Жовтня 2015 09:16
А кто сепаратист? Тот кот своими действиями, т.е разжиганием ненависти друг к другу, разваливает страну или тот, кто своими действиями защищает соблюдение законности в стране?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus