USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сільському голові, якого затримали на хабарі в Луцьку, «світить» до 10 років

7 Березня 2018 18:57
Слідчі оголосили сільському голові, якого 6 березня затримали в Луцьку на хабарі, підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує до 10 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Як повідомлялося, вчора детективи слідчого управління ГУНП у Волинській області спільно із працівниками УСБУ та за процесуального керівництва обласної прокуратури затримали одного із сільських голів Маневицького району під час отримання ним неправомірної вигоди. Ним виявився очільник Куликовичівської сільської ради Маневицького району Степан Шикалюк.

Посадовець отримав гроші від суб’єкта підприємницької діяльності за надання переваги в укладенні договору на вирубку зелених насаджень та подальшу реалізацію їх за заниженими цінами. Слід зазначити, що чоловік спочатку отримав 3 тис. грн., а вчора його затримали під час одержання решти суми неправомірної вигоди в розмірі 38 тис. грн..

Зловмиснику оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Йдеться про прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Т.Юра Показати IP 7 Березня 2018 19:17
Що значить : - " Порушнику загрожує до 10 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба волинської поліції." ??? Це знову передумова того, що може відбутися легеньким переляком !!! Повинно бути не загрожує , а 100 % отримає мінімум 10 років позбавлення волі . Я думаю таке формулірування буде більш дієвою і повчальною для любителів легких грошей , перебуваючи на держ.службі.
споживач Показати IP 7 Березня 2018 20:04
всі газетярі пишуть " загрожує" а кого посадили ????? хоч одного ? ототож

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus