USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Керівника «РИА Новости Украина» залишили під вартою до 22 липня

7 Травня 2019 19:19
Подільський районний суд Києва продовжив запобіжний захід керівнику «РИА Новости Украина» Кирилу Вишинському, обвинуваченому у державній зраді. Його залишили під вартою до 22 липня.

Про це повідомляє Главком.

Захист Вишинського клопотав про заміну запобіжного заходу на домашній арешт з носінням електронного браслета.

Суд у справі Вишинського розпочався 4 квітня. Зокрема, прокуратура звинуватила Вишинського у спробі повалення конституційного ладу.

Нагадаємо, Вишинському було оголошено підозру у державній зраді, його затримали згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

В СБУ заявили, що під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили в банківській скриньці Вишинського договір з російським пропагандистським ЗМІ, понад 200 тисяч доларів та предмет, ззовні схожий на пістолет «Браунінг 1906».

Служба безпеки України викликала на допит 47 осіб у справі про державну зраду Вишинського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus