USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сенатор Маккейн підтримав арешт Насірова

11 Березня 2017 10:41
Сенатор CША Джон Маккейн схвалив арешт відстороненого від посади голови державної фіскальної служби України Романа Насірова, пишуть РИА Новости.

"Арешт за звинуваченням в розкраданні Романа Насірова, головного податківця України і директора державної фіскальної служби, - це позитивний крок вперед для уряду України в боротьбі з корупцією", - йдеться в заяві Маккейна.

За його словами, арешт Насірова став успіхом національного антикорупційного бюро України.

"Стабільність і успіх України в довготривалій перспективі залежить від її відданості реформам, в тому числі зміцнення верховенства права і боротьби з корупцією. Я схвалюю прогрес уряду України і закликаю його продовжувати антикорупційні дії", - заявив Маккейн.

Нагадаємо, 2 березня в НАБУ повідомили про вручення підозри Роману Насірову за «справою Онищенка». Очільник ДФС підозрюється у вчинені дій, які завдали державі шкоди на суму у розмірі 2 мільярдів гривень.

За результатами судового засідання, опальному чиновнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном у 60 днів із можливістю внесення застави у розмірі 100 мільйонів гривень.

Пізніше стало відомо, що Апеляційний суд Києва розгляне апеляцію на арешт відстороненого від посади глави Державної фіскальної служби Романа Насірова в понеділок, 13 березня. Так, Насірову вимагатимуть збільшити заставу до 2 мільярдів. Натомість народний депутат Сергій Лещенко, який розповів про нові нюанси у справі відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, упевнений, що Насірову зменшать розмір застави до 10 мільйонів та відпустять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 11 Березня 2017 11:29
Когда уже засохнет этот старый п**дун? Может уже пора самим со своими ворами разобраться, без советов американского неврастеника?
Віктор Показати IP 11 Березня 2017 11:38
Скоріше садіть усіх Бариг!!!
Sieger Показати IP 11 Березня 2017 11:49
А що таке сЕНАТОР мАККЕЙН? Це наші внутрішні проблеми, яке йому діло до них? Хай за собою дивиться краще, якого біса він постійно втручається у внутрішні справи суверенної держави?
Анонім до Sieger Показати IP 11 Березня 2017 13:33
тих всiх реформаторiв гнати треба було ще в 2000 роцi з iхньою демократiею, i посольство закрити.
порада Показати IP 11 Березня 2017 16:22
Пошліть до дідька цього мормона

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus