USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Керівників патрульної поліції навчали канадські поліцейські

23 Січня 2016 13:39
Перші 16 молодих керівників патрульної поліції України та 5 учасників проекту отримали сертифікати про підвищення кваліфікації від канадських поліцейських, – повідомляють у Департаменті комунікації Національної поліції України.

Навчання відбувалося 18-22 січня 2016 року в Києві в рамках проекту Уряду Канади «Сприяння реформі патрульної поліції в Україні» за підтримки консультативної місії Європейського Союзу (EUAM).

Програма інтерактивного курсу для керівного складу патрульної поліції була розроблена з урахуванням особливостей ситуації в Україні і нагальних проблем, з якими стикається керівництво патрульної поліції.

Українські поліцейські вивчали стратегічне планування, керування змінами, виклики лідерства та його етичні принципи, систему прийняття рішень, засновану на лідерстві, комплексні стратегічні комунікації тощо.



За результатами курсу лідерської підготовки Надзвичайний і Повноважний посол Канади в Україні Роман Ващук вручив шефам патрульної поліції та учасникам проекти «Лицарі честі» сертифікати про проходження курсу.

«Надзвичайно важливо, аби було якомога більше подібних знакових подій. Особливо під час процесу формування поліції. Ми дуже раді бути причетними до цих змін та підтримати вас на цьому шляху», – наголосив Роман Ващук.



По завершенні першого модуля курсу лідерської підготовки офіцери поліції Канади та країн Європейського Союзу будуть направлені в регіони, щоб у якості радників забезпечувати подальше підвищення професійного рівня керівників української патрульної поліції.



Вже наступного тижня (з 25 по 29 січня) у Києві відбудеться другий модуль курсу лідерської підготовки. У ньому візьмуть участь 19 молодих керівників з патрульної поліції та 6 поліцейських з проекту «Лицарі честі».



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що Канада надала форму і камери для поліції Луцька. Їх же отримають і п’ять інших українських міст. Так, 5 мільйонів канадських доларів, 1 360 тисячі комплектів форми та 1420 ж нагрудних пристроїв для відеозйомки сьогодні передав посол Канади в Україні Роман Ващук департаменту патрульної служби МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Це все добре Показати IP 23 Січня 2016 13:54
Це звичайно позитив, але просто цікаво, чому в силові структури набрали людей практично "з дороги", без відповідної освіти, вмінь та навичок, а тепер запрошують фахівців інших країн для їх навчання. Якось трохи навпаки виходить-спочатку приймаємо на роботу а потім навчаємо. Уявіть, наприклад хірурга прийняли на роботу без навичок, він "начудив", комусь зробив певну шкоду, а лише після цього його почали вчити як правильно все робити.
дідо до Це все добре Показати IP 23 Січня 2016 15:50
Теперішні патрульні з вищою освітою,які пройшли курси. Колись у мусарню набирали патрульних просто з армії,без освіти та курсів. Т о хто є кращим?
Анонім до дідо Показати IP 23 Січня 2016 20:00
" Колись у мусарню набирали патрульних просто з армії,без освіти та курсів." - Сурьезно? А что такое школа милиции? Кого там обучали? Я даже не говорю об юридических вузах.
юрист Показати IP 23 Січня 2016 14:17
а зозуля може постригтись а точно як наркоман із досвідом
дідо до юрист Показати IP 23 Січня 2016 15:54
зачіска не є показник. он Тімашєнка з укладкою , і є кокаїновою наркоманкою.
Анонім Показати IP 23 Січня 2016 14:37
Виконувати Правила Дорожнього Руху їх навчили?
Вася Показати IP 23 Січня 2016 15:03
Все краду! Поясніть чому курси підвищення проходять у дорогому ресторані?
ВІЙНА Показати IP 23 Січня 2016 16:19
А якщо в АТО їх направити, то вони будуть здорові чи зразу захворіють ?!
до хатії ? Показати IP 23 Січня 2016 18:25
а може хтось пояснити де ека згуладзе?
Кріль Показати IP 23 Січня 2016 20:43
Ека нагуляла, взяла общак і в каліхворнію.По тєліку про еку зараз негавкають дисципліна зараз в них більша як в совєцкій армії.А воообще історія повторяється як 1917 тих хто реально зробив революцію розстріляли або згноїли в тюрмах так і зараз де Мосійчук,Корбан,Завєрюха Віта,Мельничук,побратими ПС "Мукачево""Драгобрат" ,патріоти "Торнадо" і т.д.А хто при владі проходімци аферісти ???
іван Показати IP 24 Січня 2016 10:28
Та поліція вже реально з*********ла- не пдд не знають,не дтп нормально не можуть оформити і т.д.Вся робота-неправильна парковка і бензин списують на десять таких поліцій(є спеціально навчені "працівники")

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus