USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Керівники Волині допомогли постраждалим від стихії. Райони – не відстають

31 Липня 2008 08:52
У Волинській області оздоровлюватимуть дітей із постраждалих від стихії областей Західної України. Про це проінформував під час засідання колегії Волинської ОДА її голова Микола Романюк, - 31 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як зазначив волинський губернатор, у нього вже є домовленість з головою федерації профспілок області Іваном Карпомизом щодо оздоровлення у волинських санаторіях дітей з постраждалих від стихійного лиха західноукраїнських областей. Крім того, за твердженням Миколи Романюка, у Кабміні виділили на цю потребу кошти.
Крім того, керівники Волинської ОДА перерахували свій одноденний заробіток постраждалим. До аналогічного вчинку Микола Романюк закликав своїх підлеглих з районів. Проте, як виявилось, деякі з них це зробили ще 29-го липня.
Голова Луцької РДА Володимир Демчук у коментрі «Волинським Новинам» розповів, що апарат очолюваного ним органу влади вже прийняв рішення перерахувати зароблені за один день кошти постраждалій Івано-Франківській області.  Пожертву, сума, котрої становить близько 3-х тисяч гривень уже перерахували на відповідний рахунок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus