USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Харчопром Луцького району освоїв 130 мільйонів гривень інвестицій

19 Жовтня 2008 11:00
За словами начальника відділу Головного управління статистики у Волинській області Аліни Захарчук, із початку року харчовими підприємствами Луцького району отримано прибутків на суму 9,5 мільйона гривень. Це – понад третина прибутків району, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Як розповіла Аліна Захарчук, харчова промисловість у Луцькому районі отримала пріоритетний розвиток. Так, наприклад, третина усіх реалізованої на Волині продукції виробляється на підприємствах харчової промисловості цього району.
 
На підприємствах із виробництва харчових продуктів та напоїв працює кожен шостий працівник економіки та соціальної сфери району. Усього в галузі трудиться майже 3 тисячі осіб, заробітна плата яких становить у середньому 1414 гривень.
За останні 3,5 року в харчовій промисловості Луцького району освоєно 130 мільйонів гривень інвестицій. Прямі іноземні інвестиції становили 122 тисячі доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus