USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.80 40.05
  • PLN 9.90 10.12

Харків’янин у Львові кинув гранати в поліцейських і їхнє авто, йому світить довічне

4 Вересня 2022 22:22
Мешканець Харкова у Львові кинув гранати в патрульних поліцейських та салон службового автомобіля.

Про це інформує поліція Львівської області.

Поліцейські встановлюють обставини замаху на вбивство працівників поліції під час виконання службових обов’язків.

Один із зловмисників, 24-річний мешканець Харкова, кинув дві гранати – у патрульних поліцейських та у салон службового автомобіля. На щастя, ніхто не постраждав.

У неділю близько 14.00 по поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Білогорській невідомий чоловік поводиться агресивно, чіпляється до перехожих, погрожує їм гранатою.

За вказаною адресою прибули співробітники Управління патрульної поліції у Львівській області. На місці події вони виявили чоловіка, який поводився неадекватно, погрожував застосувати зброю, на зауваження правоохоронців не реагував.

Натомість, зловмисник кинув одну гранату у бік правоохоронців, а другу – у салон службового автомобіля, після чого сховався у будинок. Внаслідок вибуху гранат ніхто не постраждав.

Правоохоронці встановили особу зловмисника, 24-річного жителя міста Харків, а також його 29-річного брата, який переховувався у будинку.

На місці події працюють слідчі, вирішується питання про затримання братів у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст.348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – довічне позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
911 Показати IP 5 Вересня 2022 03:01
а скільки таких харківян по Луцьку вештаються. може пора вже контрроль робити перевірок на місцях. і в Луцьку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus