USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Харківщину включать у зону АТО

8 Жовтня 2014 11:04
Включити в зону антитерористичної операції (АТО) райони Харківської області має намір Служба безпеки України (СБУ). Про це інформують Факти.

Про це заявив голова Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Артур Дерев'янко, - передають у прес-службі департаменту інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету міністрів України.

"СБУ найближчим часом оприлюднить територіальну зону АТО, в яку увійдуть Донецька і Луганська області. Також опрацьовується питання про включення цієї зони деяких районів Харківської області", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, Дерев'янко заявив, що порядок надання статусу учасника бойових дій досить простий. З його слів, громадянам необхідно подати до відомчих комісій, створених при центральних органах виконавчої влади та інших державних органах, довідки про свою участь в АТО, посвідчені командирами військових формувань, у разі поранення - висновок медичної комісії, а для нарахування пенсій - копію паспорта. Після розгляду документів відомчими комісіями рішення про надання статусу учасника бойових дій буде приймати міжвідомча комісія, яка вже працює.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 8 Жовтня 2014 11:19
Скоро Любешівський та Камінь-Каширський райони також впишуть в зону АТО. Липові" чорнобильці" також хочуть фронтові пільги.
Для Лучанина Показати IP 8 Жовтня 2014 11:24
А Ви, має щось проти даних районів Волинської області, так приїзжайте в гості Вас там радо зустрінуть і поводять по лісах та болотах з яких Ви дорогу додому можете і не відшукати.....Тим більше, що люди з даних районів також їдуть в зону АТО і гинуть там заради нас всіх....
вова Показати IP 8 Жовтня 2014 11:31
нічого хорошого в нашій країні немає. роблять тільки те що не треба -б"ються кров"ю за владу а тим хто виживає треба далі виживати і все. скільки людей виживають а владі це зовсім нецікаво бо вони можуть як і попередники втекти в австрії швецію росію і так далі
Дончанин Показати IP 8 Жовтня 2014 11:50
Почему только Харьковскую область включают в зону АТО? Ведь Запорожье и Херсонщина УЖЕ снабжены вооружением. На Одессщине уже долбят блок посты. На Черкащине взрывают поезда с горючкой для АТО....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus