USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хімічна кастрація, канабіс та дематюкація: Ігор Гузь про нові закони

14 Липня 2019 18:26
Народний депутат Ігор Гузь висловився щодо резонансних законів про хімічну кастрацію, дематюкацію та легалізацію канабісу.

Про це йшлося під час розмови на гутірковій сцені фестивалю «Княжий – 2019» сьогодні, 14 липня.

Так, під час гутірки обранця громади запитали, яким є його ставлення до нових законів.

На це Ігор Гузь відповів, що вважає закон про дематюкацію – нісенітницею. Він попросив підняти руку усіх із присутніх слухачів, хто жодного разу не вживав ненормативної лексики протягом цього року.

«То хто не вживав матюків цього року? Я бачу руки чотирьох чоловік серед присутніх. Я також вважаю, що матюки - це погана традиція, але якщо цього не робити привселюдно, то це дурня, в яку не треба лізти», - сказав нардеп.
Разом із тим він наголосив, що, на його думку, легалізація медичного канабісу – це ніщо інше, як легалізація наркотиків, але під прикриттям:

«Що таке канабіс? Це марихуана. Це наркотик. Прихильники законопроекту про легалізацію марихуани мотивують власну позицію тим, що, мовляв, люди, які хворіють на рак, чи інші паліативні хвороби мучаться від цього і саме тому їм потрібен канабіс. Але я чесно вам кажу, і можете мене засудити – я проти легалізації наркотиків, проституції, одностатевих шлюбів, я проти усиновлення дітей одностатевими батьками», - чітко та лаконічно висловив власну позицію Ігор Гузь.

Досить жорстко і радикально відповів Ігор Гузь на запитання одного із слухачів про його ставлення до закону про хімічну кастрацію осіб, які вчинили сексуальне насильство над дітьми:

«Хімічна кастрація. Цей закон був прийнятий в четвер. Я за нього проголосував. У ньому йдеться про те, що педофіл – людина, яка здійснила сексуальне насильство щодо дітей, пройде після суду хімічну кастрацію. Отут я за! Це нелюди! Якби була вища міра покарання, я був би за те, щоб таких людей розстрілювати. Ми проголосували й за відкритий реєстр педофілів. Ти зробив злочин, тебе кастрували, ти відсидів і ти до кінця життя будеш в реєстрі. В цьому питанні в мене немає жалю. Людина, яка здійснює сексуальне насильство щодо дитини - це нелюд», - акцентував Гузь.
Разом із тим він запросив усіх присутніх прийти на вибори в неділю, 21 липня:

«Ви повинні прийти і віддати свій голос хоча б тому, що у випадку якщо явка на Заході буде низькою, а на сході високою - депутатів з партії Медведчука у парламент пройде більше. Ми за проукраїнські сили», - резюмував Ігор Гузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ответы Показати IP 14 Липня 2019 21:43
особенно о матах очень заумные! Без мат слов ну никак нельзя - это *як гузь на лобІ*!!!
Анонім Показати IP 14 Липня 2019 21:45
сморід у Луцьку це отрута!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus