USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хочемо, щоб в парламент потрапили гідні люди: СК «Воїн» підтримав Ігоря Палицю*

17 Липня 2019 19:35
Спортивний клуб «Воїн» підтримав кандидата в нардепи від Луцька Ігоря Палицю. Тренери та спортсмени вдячні йому за підтримку спорту та зазначають, що в парламент мають потрапити гідні люди.

Відеозвернення розмістили на офіційній сторінці клубу у Фейсбуці.

Директор СК «Воїн» Дмитро Василенко зазначає, що спорт в Україні фінансується по залишковому принципу, а більшість клубів і секцій, особливо дитячий спорт, виживають за рахунок спонсорів та батьків.
«Змагання та збори проводяться не за державні гроші. Велику роль під час підготовки за 2018 рік зіграла допомога Ігоря Палиці. У нас не було проблем ані з поїздками, ані з екіпіруванням, ані з організацією змагань. І результат не змусив себе чекати», – каже він.

Головний тренер СК «Воїн» Андрій Зінчук, звертаючись до лучан, закликає підтримати Ігоря Палицю на виборах до Верховної Ради.

«21 липня Україна обиратиме парламент. Ми дуже хочемо, щоб туди потрапили гідні люди, які допомагають спорту. Тому ми, спортивний клуб «Воїн», підтримуємо Ігоря Петровича Палицю на цих виборах до Верховної Ради і віримо в його перемогу», – зазначає Андрій Зінчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus