USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Хочу бути для вас простим чуваком»: репер Skofka «зачитав» свій перший сольник у Луцьку. Фоторепортаж

18 Грудня 2021 11:48
Протягом останніх кількох років українська реп-сцена поповнилася чималою кількістю якісних виконавців. Одним з таких став репер Skofka, який протягом останнього року прогримів своїми треками на YouTube. Нещодавно у Луцьку з першим сольником був гурт KALUSH, а вчора до обласного центру Волині вперше завітав і Skofka.

«Радий вас бачити. Здарова, Луцьк. Я трохи переживаю. Буду вам вдячний, якщо ви будете максимально шуміть, адже це мої перші сольні концерти. Я б хотів, щоб тут було прям вау», – звернувся репер до лучан на початку виступу.
Упродовж концерту він часто звертався до фанатів, називаючи їх «скофчани». «Нам би», «Форт Буаяр», «Не бий собаку», «Геть за забор» – саме такі треки від Skofk’и розігрівали луцьких поціновувачів репу.
«В кого є вдома собака? – запитав у публіки хіп-хоп виконавець. – От і в мене є вдома собака. Якось я був вдома написав трек про свою дівчину. Люблю її. Багато чому посвятив треки, але не посвятив трек собаці. Це болюча для мене тема». Один зі слухачів класно імітував собаку, тож репер після того, як зачитав «Не бий собаку», сказав: «Чувак, де ти був раніше? Я вставив би тебе в трек».

Не секрет, що багатьом Skofka став відомий завдяки співпраці з гуртом KALUSH. «Наступний трек трошки особливий, тому що він з одного досить впізнаваного альбому. На жаль, мого кєнта Олега Kalush’a тут немає, але з альбому треки будуть. Саме під ці пісні лучани підвелися з сидінь кінозалу та вже до кінця концерту. Вони качали під «Файна», «Додому», «Давай начистоту», «Не напрягайся». «Давай на чистоту» – це трек про двох друзів, в яких непорозуміння, але їх завжди можна вирішити.
«Я такий чувак, що в принципі, поки можу, рішив собі – буду читать ваші повідомлення в Інстаграмі. Ви добре це знаєте. Надіюсь, тут є люди, яким я хоч раз відповів. Скофчани, я хочу бути для вас простим чуваком. Дуже не хотів, щоб ви думали: вот он, звізда там. Хочеться оставаться таким, як був. Я поняв собі в голові, шо я хочу, шоб моя музика стала популярна, а я залишився на тому місці, де й був», – сказав Skofka та перейшов до своїх найвідоміших сольних треків.

«Хто любить згадувати про дитинство? Ми всі виросли. В когось є робота, у когось – навчання, в когось є діти, хтось біжить за часом, в когось він довго йде. Але часом наступають такі моменти, коли ти згадуєш з другом: от колись я помню, ми робили те і те. Ви знаєте, я дуже люблю такі моменти. Я, мабуть, трохи ностальгічний тіп. Якось я сів і думаю, напишу про це трек. Так і родився трек «Береза стара», – розповів репер про одну з найвідоміших своїх пісень.
Насамкінець публіка розкачалася під трек «Крузак»: «Я дуже вложуюсь в текст, я дуже вкладаюся в мінус, вкладаюся в зведення – це все дуже громіздкий процес. Я дуже великий перфекціоніст. Так само і до всіх концертів я теж психологічно підходжу. І мені дуже переживатєльно, коли даю свої перші концерти. Я дуже ціню, що ви прийшли, те, як ви підтримували, як ви шуміли, ви знаєте багато треків. Дуже дякую вам, скофчани, приходьте до мене ще. Далі буде більше».
Все ж скофчани так просто не відпустили репера зі сцени, викликавши його на біс. Skofka ще раз розкачав зал та попрощався з Луцьком до наступних концертів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 18 Грудня 2021 13:31
хто це ?...краще би Іво Бобула послухали.
До діда Показати IP 18 Грудня 2021 15:10
Там якраз пісня в нього є про тебе і тобі подібних, називаться «Нам би» ,якщо вмієш ютубом користуватись то подивись, чувак дуже точно описав в цій пісні тебе і таких коментаторів як тут 80%
Анонім до До діда Показати IP 18 Грудня 2021 19:07
Тобто і ти входиш в ці відсотки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus