USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ходирєв розповів про скорочення в міліції

21 Грудня 2011 09:37
Незважаючи на значне скорочення штатів, волинським міліціонерам не варто очікувати на збільшення заробітної плати.
Про це 20 грудня під час урочистостей, присвячених 20-річчю утворення міліції, розповів начальник управління МВС України у Волинській області, генерал-лейтенант міліції В’ячеслав Ходирєв.
З його слів, цьогоріч штат управління скоротили на 3147 осіб. «Тоді як за мого першого приходу на Волині скоротили приблизно 6400 людей. Скорочення є скорочення», – зауважив правоохоронець.
Подібна оптимізація кількості працівників управління впливає на робочий процес. Для прикладу, він розповів про те, що раніше існував підрозділ з 3 людей, які обробляли певні оперативні карти. «До оптимізації цих карт була 71 тисяча. Ми цей підрозділ скоротили, і його обов’язки розподілили серед працівників», – зазначив Ходирєв.
Щодо збільшення зарплат міліціонерам він сказав, що цього варто чекати тоді, коли підніматимуть платню усім.
Також Ходирєв розповів про рівень злочинності в регіоні. Зокрема, він очікує зниження цього показника на 2%. Пов’язує це тим, що волиняни стали жити краще. Водночас генерал-лейтенант повідомив, що, в порівняні з 2010 роком, збільшилася кількість вбивств. «Хоча майже всі вбивства – це злочини, здійснені на побутовому ґрунті. Жінка – мужа, муж – жінку, синок – маму і так вот», – каже міліціонер.
Насамкінець Ходирєв заявив: «Якщо я дізнаюся, що якийсь працівник вибив з когось покази силою, то мені такий працівник не треба. Закон – це пріоритет міліції».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ВАСЯ Показати IP 21 Грудня 2011 13:27
ГНАТИ ДАРМОЇДІВ ВІД КОРИТА ПОДАЛІ
Я з Луцька. Показати IP 21 Грудня 2011 13:29
Повага Генералу. З власного досвіду можу сказати, що це хороша людина.
ВВВ до Я з Луцька. Показати IP 21 Грудня 2011 17:46
поділіться власним досвідом, прошу, повтішаємося разом
Andrij Показати IP 22 Грудня 2011 13:00
dosvid e - xabarnuk nash general i zlodij...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus