USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині проситимуть зберегти працівників АПК у районах

30 Січня 2018 17:17
Через реформу в облдержадміністрації та скорочення працівників у департаменті агропромислового комплексу говорять про труднощі в районах, мовляв, 1-3 людини не можуть сповна якісно виконувати покладену на них роботу.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин та колегії департаменту АПК Волинської ОДА 30 січня.

Голова комісії Віталій Заремба висловив здивування, мовляв, ситуація неприйнятна.

«Я взагалі жахаюся з цього... Як в районах вдається виконувати доведені завдання із таким малим штатом людей? Тому прошу разом піти до голови ОДА та голови обласної ради, щоб розповісти їм про проблеми», - закликав голова комісії начальника департаменту агропромислового комплексу ОДА Юрія Горбенка.

На що той запропонував підлеглим підготувати звіт своєї роботи.

«У структурних відділах лишилося по 1-3 людини, всього 41 працівник. А виконують вони роботу і екологічного напрямку, і в сфері АПК, і земельних ресурсів. Тому я вноситиму пропозиції щоб звернутися до голів РДА, а я звернуся до керівництва області, щоб зберегти ту штатну кількість працівників, яка є, аби наші відділи могли надалі функціонувати. Прошу колег із районів підготувати аргументи та звіти щодо своєї роботи й представити їх головам РДА», - рекомендував Юрій Горбенко.

Нагадаємо, що скорочення працівників виконавчої гілки влади розпочали ще в 2015 році. Тоді голова ОДА Володимир Гунчик зауважив, що задля виконання рішень Уряду та доручення Президента України відбувається процес реорганізації. звільненими були сотні людей.

На спільному засіданні повідомили й про те, що ветмедицина в області нині недофінансована, тому проситимуть допомоги з обласного та районних бюджетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 30 Січня 2018 18:33
а де профспілки
ввв Показати IP 30 Січня 2018 19:19
Їх розігнати давно пора.Сільського господарства в області немає , а чиновники в кожному районі сидять ? Зараз займаються с/г роботами тільки приватники і одноосібники.Геть ДАРМОЇДІВ чинушних.
Не те слово Показати IP 30 Січня 2018 20:04
Правильно роблять що розганяють дармоїдів. Горбенка з Петриканин в першу чергу. Видно по Чернецькому що не до вподоби йому та вся горбенкова маячня
Департамент АПК Показати IP 30 Січня 2018 22:06
Ми нє сєєм, не пашем, нє строім - ми гордімся общєствєнним строєм !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus