USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хокей: Луцьк і Рівне лідирують у чемпіонаті Волині

22 Лютого 2016 12:18
Минулого тижня відбулися матчі другого туру чемпіонату Волині з хокею серед аматорських команд. Якщо у першому команди тільки приглядалися до суперників, то зараз вже з’явилась певна структурованість у турнірній таблиці. Зазначимо, цьогорічні змагання проходять за підтримки голови обласної ради Ігоря Палиці.

ХК «Ковель» - ХК «Луцьк» - 0:15 (0:3, 0:6, 0:6)

Лучани продовжують нарощувати переможний хід у чемпіонаті. Не став завадою для них і ХК «Ковель». Команди довго придивлялися до гри один-одного і лише за 9 хвилин після стартового свистка наважилися на перші удари по воротах. Ковель схибив, а Луцьк – ні – 0:1. Команда з «міста залізничників» після першого періоду програвала лише три шайби, далі було набагато більше. За 75 хвилин «брудного» часу лучани відзначилися у воротах суперника 15 разів. Сергій Русанов оформив покер, Владислав Горпинюк – хет-трик, а дублем відзначилися Павло Мажар та Андрій Вершецький.

«Приємно, коли ворота залишаються «сухими». Та чемпіонат тільки почався, попереду ще багато ігор. Побачимо, як далі складатимуться ігри», - розповів воротар лучан Сергій Тітов.

ХК «Володимир» - ДЮСШ №2/ХК «Спарта» - 2:5 (1:2, 0:2, 1:1)

Наймолодша команда волинського чемпіонату довела, що не збирається бути хлопчиком для биття і здобула першу перемогу в сезоні. Хоча перед грою «спартанці» підсилилися досвідченим Віктором Трофимчуком зі старшого «Луцька», основу команди складали вихованці «Спарти». Після першого періоду рахунок був 1:2, і команди старалися рівно триматися на льоду. Падіння почалися у другому, особливо у «Володимира», який відчутно нервував, програючи меншим колегам. Безпідставні фоли призвели до численних видалень володимирців, а це до поразки – 2:5.

«Для нас ця перемога є дуже важливою. Нас дуже гарно підтримували вболівальники, мабуть, тому грати було так приємно. Цьогоріч ми міряємося силами з ветеранськими командами, але думаю, ми й тут зможемо себе показати», - запевнив гравець ХК «Спарта» Іван Солтисюк.

ХК «Нетішин» – «Фаворит» (Рівне) - 3:9 (0:2, 1:4, 2:3)

Рівненський «Фаворит» грамотно побудував гру від захисту. Що і стало запорукою його перемоги. Рівняни за перших два періоди дозволи суперникам здійснити лише 5 ударів у площину воріт, і лише один із них був влучним. Натомість «Фаворит» поступово вколотив за цей час 6 шайб – 1:6. Прокинувся «Нетішин» лише в останньому періоді – 3:9. Зазначимо, хет-трик у грі вдалося організувати рівнянину Андрію Аксютову.

Турнірне становище

Після двох турів «Луцьк» та «Фаворит» розділяють перші дві сходинки «турнірки». Правда у лучан краща різниця забитих пропущених. «Нетішин» і «Спарта» мають по три пункти, а володимирці і ковельчани цьогоріч ще не вигравали.

У списку найкращих бомбардирів за системою гол+пас лідирують лучани: Сергій Русанов – 14 (7+7), Вадим Бесараб 11 (3+8), Андрій Вершецький – 7 (5+2).

Анонс

У третьому турі зустрінуться такі пари: «Фаворит» - «Володимир»; «Нетішин» - «Ковель»; «Спарта» - «Луцьк». Найімовірніше матч рівненчан і Володимира перенесуть. А от Нетішин з Ковелем зіграють у п’ятниця, 26 лютого, о 22:00, а луцьке дербі відбудеться у неділю, 28 лютого, о 9:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus