USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ХК «Володимир» посилили чотири новачки

27 Лютого 2015 11:15
Матч між рівненським «Фаворитом» та «Володимиром» закривав перший тур відкритого Чемпіонату Волині з хокею. Зважаючи на те, що зустрічалися срібний призер і аутсайдер минулого сезону, рахунок не мав принести несподіванок. Та глядачі побачили безкомпромісну боротьбу двох рівних команд.

Як і обіцяв капітан ХК «Володимир» Едуард Матвійчук на закритті минулого чемпіонату, його команда значно підсилилася. За княже місто тепер виступають чотири молодих хокеїсти зі села Глинське Здолбунівського району Рівненщини. Зате сам Матвійчук не прибув на гру.

«Фаворит» - «Володимир» - 9:6 (4:1, 4:2, 1:3)

Та в першій половині гри досвід бив молодість. Вже на 2-й хвилині поєдинку «фаворитівець» Валерій Стасюк обіграв лежачого воротаря і відправив шайбу у ворота – 1:0. Продовжили ініціативу колеги Сергій Степанюк (8-а хвилина), а на 9-й хвилині Стасюк оформив дубль – 3:0. Лише на 20-й хвилині володимирцям вдалось вперше протаранити оплот оборони Рівного і забити дебютний м’яч у Волинському чемпіонаті на Кубок Гербор – БРВ. Автором став Олег Венгер – 3:1. Та ще до перерви рівненські хокеїсти стараннями Віталія Железнюка відновили комфортний 3-очковий відрив – 4:1.

На старті другого періоду розгром «Володимира» продовжив Олег Биков – 5:1. На 33-й хвилині одну шайбу за «Володимир» відквитав Артур Груй. А у відповідь ще два взяття воріт від рівненської атаки – 8:2. Та до свистка на перерву Груй ще раз вразив ворота «Фаворита», що додало його команді сміливості у наступній 25-хвилинці.

У третьому періоді Олег Венгер організував дубль на 52-й хвилині – 8:4. А ще через три хвилини мав чудову нагоду забивати Роман Мельниченко («Володимир») зі штрафного кидка, та схибив. Після нереалізованого штрафного гра стихла на 10 хвилин, а під завершення матчу за Рівне відзначився Валерій Стасюк, а Володимир забивав силами Степана Левчука та Сергія Венгера – 9:6.

«Для нас ця поразка, як перемога. Команда зараз будується, ми зіграли свій перший матч у новому складі, і я хлопцями задоволений. Володимир-волинська команда буде прогресувати», - зазначив тренер команди.

У другому турі Волинського чемпіонаті на Кубок Гербор – БРВ з хокею зіграють пари «Луцьк» - «Ковель» та «Рівне» - «Нетішин».

Нагадаємо, першому матчі турніру «Нетішин» здолав «Ковель».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus