USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Хресна хода на Київ: віра чи операція Кремля

11 Липня 2016 18:57
Проґавити багатотисячний антиукраїнський марш - це точно зрада, - вважає волонтер Юрій Касьянов. З його слів, це очевидний провал українських спецслужб, і всієї інформаційної політики уряду України. Свої думки про хресну ходу на Київ як очевидну операція Кремля він висловив у своєму блозі. Про це інформує Gazeta.ua.

"Ми втратили Крим, тому що всі роки фіктивної "незалежності" в Криму не проводилося української, національної політики. Ми втратили частину Донбасу, тому що влада не знайшла, що сказати мешканцям сходу, одурманеним російською пропагандою.

І зараз ми бачимо, що в Україні в умовах війни існує і активно діє П'ята колона з добре підготовлених агентів ФСБ, церковних агентів впливу, і десятків, а може й сотні тисяч людей, просочених великодержавною, шовіністичною, псевдоправославною московською ідеологією", - йдеться у дописі волонтера.

З його слів, ці "віруючі" не вміють думати, не хочуть думати; налаштовані агресивно, і готові на все - "за віру, царя і отєчество".

"Москва використовує цих людей, їх почуття проти України. Кремль веде хитру, тонку гру, не миттям так катанням, не військовою силою так ідеологічно руйнуючи українську державність, викорчовуючи острівці свободи і незалежності.

СБУ - червона картка за профнепридатність. Це вам не контрабанду кришувати, не Лісника у власній квартирі завалити, і не цинк із патронами у солдатів на передку відняти. Проґавити багатотисячний антиукраїнський марш - це точно зрада", - наголосив Касьянов.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
вихователь садка Показати IP 11 Липня 2016 19:34
яка там СБУ???? Служба Боротьби з Україною, дітки, які тільки контрабас кришують і корумпованих чиновників, а суть до справи -- вс*раються і драпають перші.
хохол Показати IP 11 Липня 2016 19:38
А нам п*фіг ми моголи....
Пр Показати IP 11 Липня 2016 19:46
Акститесь дурачьё :)))
Лучанка Показати IP 11 Липня 2016 20:01
Якщо так думати і в усьму бачити тільку руку Кремля, миру у цій країні не буде ніколи! Люди вже не вірять нікому, тільки у вищу сраведливість. Хто агенти Кремля? Ці жінки , що йдуть у ході? Вже зовсім з глузду з'їхали, патріоти? Чи віруючі - тільки ті, хто відвідує УПЦ Київського патріархату? Якщо відноситись до людей так, як пан Касьянов, то люди не хресними ходами будуть ходити на Київ... Вже нормальні слова важко знаходяться, хочеться, да простить мене Господь, матом послати таких
Волинянка до Лучанка Показати IP 11 Липня 2016 21:57
Бугаї в камуфляжі з портретами царя Миколи і колорадськими стрічками - це віруючі?! Ви або зовсім наївна. або лукавите! І Київський патріархат тут ні до чого - принаймні їхні капелани на передовій. а не ведуть біснуватих на Київ. Після 27 липня будете тут верещати, що їх хтось побив чи ще щось! Мені байдуже - Київський чи московський патріархат - Бог один, але ця нечисть. яка суне на Київ нічого доброго не принесе...Якщо пропагувати кремлядь у своїх храмах - чула на власні вуха! - то про яку молитву може йти мова?! Ця нечисть не має ніякого відношення ні до Бога, ні до віри...
Волинянці. до Волинянка Показати IP 11 Липня 2016 22:34
Бачите те, що хочете бачити, чуєте те, що хочете чути! Що тут ще скажешь... Прям рядками усі з георгієвськими стрічками і портретами Миколи другого? Всі? І всі бугаї! А що капелани роблять на передовій? Закликають ось таких людей вбивати? А ну да, там російська армія, пробачте... А це їх агенти сунуть на Київ. Наші патріоти з гранатами біля Верховної Ради - це безпечно, а тут люди з іконами - це вже Армагеддон! У Вас щось у голові перевернулося, шановна. Може не треба так ненавидити людей, котрі не схожі на Вас? Може тоді щось зміниться у цій країні на краще, коли такі як Ви дозволять комусь бути не такими як рахуєте саме Ви і їже з Вами.
Волинянка до Волинянці. Показати IP 12 Липня 2016 10:43
якщо ви сліпа_(-ий), то це ваші проблеми! Вата - вона і на Волині вата. У мене нема людей, яких би я ненавиділа - це до ваших закидів. Якби я не зустріла цю "ходу" на трасі - не стверджувала б - так, там йдуть бугаї з мордами такими, що хоч пацюки бий! Мир в Україні буде тоді, коли церква Мп не буде маніпулювати своїми пришелепкуватими вірянами, які не дотовкують, що їх викорристовують, як баранів. Ви, мабуть, одна(один) з них. До речі, рахують баранів, а люди - вважають... Це вам для загального розвитку.
V. до Лучанка Показати IP 12 Липня 2016 09:32
Так, ця хресна хода чистої води маніпуляція кремля. Так, цих жінок використовують. Якщо Ви цього не бачите, то використають і Вас. Я бачив як руками вірян робилися провокації, як попи рпц відмовлялись оспівувати українських воїнів що загинули. А це ще один варіант впливу. В Росії церква це відділ КБД. Вони нічим не цураються. Не будьте засліпленою, не плутайте віру і релігію, не піддавайтесь на провокації.
Ковель на зв'язку Показати IP 11 Липня 2016 22:10
В нашій країні все так !!! Як і дуть гейпаради то їх охороняють натовпи поліцейських , як ідуть віряни Хресним Ходом з молитвою за мир в Україні приписують політику. Стаття - повна БРЕХНЯ !!!
888 Показати IP 11 Липня 2016 22:14
Я так розумію, що автор Юрій Касьянов.... тільки бачить руку кремля... а *адниці США в Україні йому не видно???
Опа Показати IP 11 Липня 2016 22:19
Да ладно, що повелися? Це ж Петросян, тобто Глібов, першого ж згадувати не можна, якісь там фінансові зобов'язання мабуть, писав. Ну не може ж нормальна людина таке нести! Чи може? А. це ж СВОБОДА слова називається, діагноз такий.
ось Показати IP 11 Липня 2016 22:21
Чому коли в Україну заходила і заходить, зі сторони Росії техніка і боєприпаси, жоден російський православний священник чи мирянин не виходив на вулицю, на дорогу і не призивав до миру? Не перекривав дорогу російськім військам? Іуди підкидають дрова в багаття а дехто робить вид що нічого небачить в називає це междуусобной бранью. Воістину Бог все бачить. Христос ніколи не був за політиків, бо політики заради влади принесуть не одне людсье життя життя в жертву, Христос казав "Милості хочу а не жертви." Отож давайте православні задумаємося, чому нас стикають одих проти інших. І Хто хоче милості, а хто жертви. Христос коли був на землі ніколи не виступав за ту чи іншу політичну силу...
123 до ось Показати IP 11 Липня 2016 23:35
А Ви Київ згадайте, початок 2014. Стадіон "Динамо" . Січень. Священники стоять з іконами між "Беркутом" і протестувальниками. Ніколи не цікавились : чому священники пішли геть? А почитайте! Тому що протестувальники за їх спинами збирали нове каміння для нових атак. А чому б Київському патріархату не приєднатися до ходи? Разом, за мир?Чому б ні? Гординя обуяла? Небогоугодна справа- мир? Я не розумію, мабуть, чогось, Чи люди хочуть війни до останнього українця?
ось до 123 Показати IP 11 Липня 2016 23:55
А беркут в той час хрестиком вишивав? Так по вашому? Просто коли хочеш бути миротворцем ти не повинен займати ту чи іншу сторону конфлікту. Якщо ти християнин то буть з Христом , а не з тим чи іншим політиком. У політика ціль одна, здобуття, або утримування влади. У християнина ціль зєднатись з Христом.
До ось до ось Показати IP 12 Липня 2016 08:33
коментар було видалено
Ааа Показати IP 11 Липня 2016 22:30
Оце віра молодці,))) як можна таку дурню писати, хресна хода за мир в Украіні, замість того щоб таке писати попробуйте самі пройти такий шляхх.
Ббб до Ааа Показати IP 11 Липня 2016 23:51
А що? Можна спробувати. Організувати хресну ходу за мир в Росії з іконами справді УКРАЇНСЬКОЇ православної церкви на Москву.
Джулія Показати IP 11 Липня 2016 23:29
Сказав би він ці слова, дивлячись у вічі тим, хто йде хресним ходом? Дивлячись у вічі найкращих волонтерів нашої країни, які і тілом і духом зараз рятують країну! Ця хода - найкращий прояв українства.
Буковель Показати IP 11 Липня 2016 23:37
Легко писати нісенітницю, сидячи на дивані! Соромно за таких волонтерів. Кожний допомагає державі, як може, і допомога цих сильних духом людей заслуговує як мінімум поваги. Але то таке. "Собаки лают - караван идет".
любопитний фінансист Показати IP 11 Липня 2016 23:44
Дякую Лучанці за прекрасний коментар.
москва на дроті Показати IP 12 Липня 2016 09:31
Прибічники московії. Не усвідомлюють того, що вони фактично є яничарами. Не можуть чи не хочуть зрозуміти, що їх використовує кремль проти України.
оце таке Показати IP 12 Липня 2016 10:11
Лучанка добре попрацювала, любопитний фінансист уже проконтролював і підрахував кому скільки і за що :) Масква рулить і тут:)
Oleg Krupski Показати IP 13 Липня 2016 14:46
Московського Патріархату не було у Великому Князівстві Литовському (Україна+Білорусь+Литва), а після окупації його Російською імперією московські попи використовувалися жандармами для укріплення окупаційного режиму, росифікації, доносів зі Сповіді та придушення 3-х повстань: Тадеуша Костюшко, 1830-х й 1860-х років. РПЦ є політично окупаційною структурою Кремля. - Хресний хід РПЦ МП (УПЦ МП) нині є передсмертною агонією РПЦ МП в Україні. Бо парламент України звернувся до Константинопільського Патріярха видати Томос українському Православію (УПЦ КП+УАПЦ), що може призвести канонічно правомірний перехід з РПЦ МП (УПЦ МП) пастви в Київський Патріархат, втрату впливу РПЦ в Україні з-за зменшення й ліквідації її існування, встановлення історичної справедливості після корупційної схеми Московії: неканонічного придбання московитами через хабар Томоса для права існування Московської Патріархії (з-за чого константинопільський патріарх Діонісій був покараний - за участь у симонії). Вселенський собор у 2016 р. звинуватив РПЦ МП у єресі етнофілетизму. З-за війни РФ проти України патріарху РПЦ МП заборонений був приїзд в Україну. Висновок: так званий "хресний хід" це остання спроба театрального прикриття релігією політичних цілей Кремля в Україні! Після фактів участі РПЦ МП в окупації Криму+Донбасу (зареєстрованої в МінЮсті України) слід очікувати "троянського коня" в Києві під прикриттям релігії з ширмою "хресний хід РПЦ МП". Необхідна хірургічна (оперативна) нейтралізація в цьому акторському "хресному ході" провокаторів, учасників ДНР+ЛНР, агентури ФСБ і т.п.. Щоби змусити цей так званий "хресний хід" РПЦ МП бути в рамках юридично релігійної організації (демонстрація церковного живопису ними в руках, пісноспіву церковного їх писками); не дати їм перевести демонстрацію в політично-терористичну акцію. Враховуючи взрощування в РПЦ МП істерично-юродивого характеру серед їх прихожан психопатів та шизофреників слід приготувати й реакцію психіатрів та психотерапевтів. Активне ядро цієї демонстрації - обов'язок СБУ; а залишені істерички та психопати без цього ядра змушені будуть тільки слідкувати за співами попів. Котрих не трудно ідентифікувати й змусити триматися в межах правового поля України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus