USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

РФ може знову піти на Київ після спроб окупувати Донецьку та Луганську області, – ЗСУ

7 Квітня 2022 20:38
Після передислокації російських військ на схід України та спроби взяти під контроль Донецьку та Луганську області слід очікувати повторного наступу на Київ.

Про це заявив заступник начальника штабу Командування Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Грузевич, повідомляє УНІАН.

«Ситуація залишається напруженою. Ворог змінив свій напрямок і найближчим часом буде намагатися взяти під контроль Донецьку та Луганську області, після чого слід очікувати повторного наступу все-таки на столицю», – повідомив Грузевич.

За його словами, наразі вживають заходів щодо збільшення зовнішнього кола оборони Києва та Київської області, триває нарощення фортифікаційного обладнання та підготовки особового складу.

«Зараз таке невеличке затишшя у Київській області, але не для військових. Ми активно розпочали фазу підготовки особового складу, який прибув на поповнення, підготовку підрозділів територіальної оборони до активних дій», – сказав він.

«Майже всі ділянки, які можна використовувати, ми зараз використовуємо для навчання особового складу використання новітнього озброєння, яке нині надходить із країн-партнерів, здійснюємо навчання тактики дій для того, щоб бути готовими до відбиття можливого повторного наступу на столицю», – додав Грузевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus