USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Хто і як посипає та чистить луцькі тротуари

15 Листопада 2016 11:27
Лише минулої доби 13 лучан отримали переломи на вулицях міста. Загалом за останні три дні більше 30 городян звернулися до травмпункту. З усіх куточків міста надходять скарги на недостатню роботу комунальних служб, особливо щодо чищення тротуарів та на непосипання пішохідних доріжок.

Тож, виникає закономірне запитання: чому надходить стільки скарг і чи знають про це у департаменті ЖКГ міськради. З’ясувалося, що, на думку комунальників, у місті все гаразд.

Зі слів директора департаменту Юрія Крася, вулиці міста регулярно і безперебійно чистять від снігу. Зокрема, дорогу чистить техніка «Луцькспецкомунтрансу», а тротуари – житлово-комунальні підприємства міста.

«Тротуари посипають ЖЕКи, в кожного є по одній машині, які це роблять. Двірники ж працюють на прибудинкових територіях і пішохідних переходах. Звичайно, є робочі моменти: техніка не нова, іноді ламається, на підприємствах – по одному трактору, який розсипає суміш. Але всі вулиці вчора були посипані. Можливо, сніг та лід підтанули і суміш змилась. Сьогодні все поновимо, вже комунальники з 6 години посипають вулиці і, думаю, до 11 години все буде посипано», - запевняв чиновник.

Натомість кореспонденти Інформаційного агентства Волинські Новини вирішили перевірити, чи направду всі вулиці в місті вранці посипані. Адже, зважаючи на те, що вночі надворі була мінусова температура, за ніч «змитися» нічого не могло. Однак, в усіх куточках міста – картинки різняться. Добиратися лучанам на роботу, вести дітей до школи і в садочки, цього морозного ранку, виявилося непросто.

Отож, якими були вулиці Луцька вранці, 15 листопада – на фото.

Вулиця Чорновола, неподалік дитячої поліклініки
Вулиця Воїнів-Інтернаціоналістів
Бульвар Дружби Народів
Вулиця Кравчука. Поруч – НВК № 26.
Трохи далі вулицею Кравчука.
Вулиця Лесі Українки
Театральний Майдан
Вулиця Винниченка. Неподалік кінотеатру "Промінь"
Вулиця Винниченка. Навпроти, біля юридичного факультету СНУ.
Вулиця Винниченка – біля ТРЦ Буратіно і прокуратури
Вулиці Кривий Вал та Пушкіна.
Вулиця Конякіна
Вулиця Щусєва


Вулиця Лермонтова
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
луцьк Показати IP 15 Листопада 2016 11:51
На вулиці слизота - йти неможливо. Нічого не посипано. На Винниченка тільки трошки
волинь Показати IP 15 Листопада 2016 12:29
Міськрада говорила що запаслась піском на півтори зими.. То де воно... Беріть пояснення у ЖКП.б Це ж ваше інтервю було. Чому не виконуєте свою роботу. Час прийшов перевірити що говорять посадовці коли ви з ними розмовляєте. От і йдіть на бесіду до владців у міськраду. Луцьк весь чекає пояснення!!!!!
ххх Показати IP 15 Листопада 2016 14:06
трохи почищено,трохи протоптано але зовсім не посипано хоча грошики пішли
Лучанка Показати IP 15 Листопада 2016 14:27
Я йшла з Дитячої поліклініки до вул. Конякіна, ніде доріжки НЕ ПОСИПАНО!!! Скриньок з сумішшю ніде не бачила, як і самих комунальників. Слизота страшенна! Чому ніхто за цим не слідкує?
АБВ Показати IP 15 Листопада 2016 18:18
Бачу на коментар від волинь поставили мінус 1 бал. Що міськрада очі правда коле? чи як? А прокоментувати слабо було? По Соборності нічого не посипано. В дворах лід страшенний і слизота. Коли вже МЖК і ЖЕК почнуть робити свою роботу разом з комунальниками. Волинські новини може ви поцікавитесь цією проблемою завтра о 9 ранку в мерії?
А2А Показати IP 15 Листопада 2016 22:02
на фото 6 подрібнювач рослинних решток, а не посипачка. Питання профпридатності фотографа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus