USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто із луцьких адвокатів стріляв у людину?

16 Грудня 2013 11:00
Прокурор Луцька Сергій Данілін у коментарі Волинським Новинам підтвердив факт стрільби на міській зупинці громадського транспорту в ніч на 15 грудня. Прізвища учасника інциденту не назвав, посилаючись на те, що триває слідство. «Справу внесену до Єдиного реєстру досудових розслідувань ще вчора і про обставини буде повідомлено у найближчі дні», - повідомив прокурор міста.

Нагадаємо, що один із луцьких адвокатів із травматичної зброї вистрілив у молодого чоловіка. Інцидент трапився на зупинці громадського транспорту. Згідно з існуючої інформації, наданою волинською міліцією, адвокат після спільного проведення вільного часу в одному із барів міста, потрапив додому. Там взяв автомат і травматичний пістолет, після чого пішов на зупинку громадського транспорту. Поводив себе зухвало, підійшов до компанії молодих людей, вийняв автомат і двічі вистрілив угору. Коли його намагалися заспокоїти, то він здійснив постріл в людину із травматичного пістолета. Куля застрягла в куртці постраждалого. Адвоката обеззброїли, побили, тож нині вже він перебуває в лікарні. Триває слідство і відкрите кримінальне провадження за статтею 296 частина 2 Кримінального кодексу України. Прізвища адвоката не повідомляють. Відомо лише, що йому 30 років. Також слідство з'ясує яку відповідальність понесуть інші учасники інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанин Показати IP 16 Грудня 2013 11:45
Тут питання потрібно ставити по іншому. Хто побив адвоката? Людина в лікарні побита. І якщо він адвокат значить він щось в житті досягнув. А ви пишете за мололєток які напали і побили. Дивні в нас журналісти. Ви ж в Євросоюз хочете так не можна писати.
Лучеськ до Лучанин Показати IP 16 Грудня 2013 11:57
Адвокат з автоматом, пістолетом та ін і його побили? Що ж він же озброєний до зубів ходить вулицями міста, таких питань не виникає? От такими методами він мабуть і досягнув ЧОГОСЬ в житті. Ви ж також хочете в Євросроюз? Якщо ні то можна ходити зі зброєю?
Гомофоб проти ЛГБТ до Лучанин Показати IP 16 Грудня 2013 12:46
Круто! Відібрали автомат та ще і наваляли! А де законослухняність адвоката? Чому він адвокат вирішив чинити самосуд? Похід додому за автоматом та повернення зі зброєю це є ознакою спланованості а припущення, що за ці нічого не буде, дії свідчать по сведозволеність та безкарність раніше. Пропоную позбавити адвоката права на адвокацьку практику та онулювати відповідні дипломи про освіту, з причини незасвоєння навчальних програм та основних засад спеціальності, як урок для інших! І експортувати його д***пу у Донецьк
Лучанину Показати IP 16 Грудня 2013 11:54
коментар було видалено
Максим Показати IP 16 Грудня 2013 12:59
Так хто ж той "герой" ?
Я Показати IP 16 Грудня 2013 13:55
Колишні дійсно адвокати такого собі не могли б позволити. Теперішні вседозволені адвокати, якщо їх так можна назвати, більше цінять гроші, а не людські якості.
н до Я Показати IP 16 Грудня 2013 16:15
Зараз вседозволена молодь, роззбро1ли, побили, чомусь не звернулись зразу у м1л1ц1ю. Дивно. Хот1лося б знати пр1звища тих"малолеток", в1д яких приходиться боронитися зброею, це внесло б деяку ясн1сть, чому про них не пише преса.
АЕП Показати IP 16 Грудня 2013 15:06
Прізвище його міліція не називае свідомо(?),відомо тільки що прізвище закинчується на ОВ,і він вдомий у гей-товаристві як Сява Вітязь.
Василько Показати IP 16 Грудня 2013 17:21
за якогось засцяного адвокатишки стільки рейваху наробили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus