USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто очолить три волинських медзаклади

15 Грудня 2017 09:44
Депутати Волиньради визначились з претендентами на посади головних лікарів трьох медакзладів Волині. Підписати з ними контракти планують терміном на 5 років.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волиньради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

На посаду генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об`єднання рекомендували Сергія Ляшенка, який наразі очолює медзаклад.

Головним лікарем лікувально-профілактичного закладу «Волинський обласний онкологічний диспансер» депутати пропонують обрати нинішнього керівника Юрія Малімона.

На посаду головного лікаря Волинської обласної інфекційної лікарні рекомендували Руслана Морочковського. Зазначимо, що минулий керівник лікарні Петро Гайдучик написав заяву на звільнення за власним бажанням після того, як 25 жовтня зі спонтанною інспекцією у заклад прибув голова облради Ігор Палиця.

З усіма претендентами на посади депутати рекомендують підписати контракти терміном на 5 років. Проте остаточне рішення прийматимуть під час сесії обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
32 Показати IP 15 Грудня 2017 11:51
Руслан Морочковський - лікар від Бога!!! дякую, що ви є!!!
Лікувався до 32 Показати IP 15 Грудня 2017 19:18
брехня, зверхній і недобрий як людина
Пацієнт до Лікувався Показати IP 16 Грудня 2017 09:12
згоден, бо підійдеш і не слухає тебе
1 Показати IP 16 Грудня 2017 20:22
Малімон став головним після того, як Бубенову добровільно примусово попросили написати заяву. Десь одразу за Гайдучиком. Чи не так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus