USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто очолить волинських спортсменів?

10 Липня 2014 14:43
На посаду керівника обласної школи вищої спортивної майстерності було три кандидатури.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму Волинської обласної ради сьогодні, 10 липня.

Члени комісії слухали представлення трьох кандидатур на цю посаду: Андрія Булковського, Миколи Зайченка та Андрія Авраменка.

Нагадаємо, конфлікт навколо цієї посади триває вже кілька років.

Донедавна, на цю посаду розглядали дві кандидатури: Миколу Зайченка та Петра Чикиду.

Та вже цього року з’явилися альтернативні кандидати – Андрій Булковський - майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики та Андрій Авраменко – майстер спорту з пауерліфтингу, син відомого волинського тренера Миколи Авраменка.

До слова, за Андрія Булковського висловилося деякі з працівників ШВСМ, він пообіцяв посилити роботу з управлінням, федераціями, школами спортивної майстерності, шукати додаткові кошти. А ось Андрія Авраменка підтримували як і працівники школи, так і керівники федерації боксу, кікбоксингу, каное, важкої атлетики, які своєю чергою, пообіцяли свою підтримку. Сам він з дитинства знає усі проблеми спортивної галузі зсередини, живе спортом і вболіває за нього, переконували присутні. Він теж пообіцяв шукати шляхи залучення додаткових коштів та змінити підходи до роботи.

Та попередній директор ШВСМ Микола Зайченко також здаватися не збирається. Він переконує, що він – хороший керівник. Та представники спортивних федерацій кажуть, що за керівництва Миколи Зайченка, школа погрузла в корупції і в плачевному стані. Проти Миколи Зайченка виступив і заслужений тренер України Микола Авраменко, мовляв, свого часу в школі на харчування коштів не було, а тим часом на бензин витрачали по 15 тисяч гривень. І це, з його слів, не єдиний факт.

А ось керівник СТ «Колос» вважає, що така ситуація - надумана і Миколу Зайченка треба залишити, бо той – фаховий керівник.

Таке жваве обговорення тривало більше години. Бо на цьому засіданні «вирішувалася доля волинського спорту на багато років вперед». Врешті-решт члени комісії перейшли до голосування.

Кандидатуру Андрія Булковського не підтримав жоден з членів комісії. За Миколу Зайченка проголосували 5 членів комісії, а кандидатуру Андрія Авраменка підтримали 7 депутатів.

Таким чином затвердження кандидатури Андрія Авраменка розглядатимуть депутати під час чергового засідання сесії облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Колишній спортсмен Показати IP 10 Липня 2014 15:09
Який Андрій Авраменко? Люди ви з глузду з'їхали? Його в "лихие 90-е" міліція за автомобільний рекет за "жабри брала". Чому МВС мовчить, де люстрація? Йому до Булковського за всіма критеріями як до неба рачки. Буде та саме, що і при Зайченку, тільки ще гірше. Батьковими заслугами прикривається...
фізрук до Колишній спортсмен Показати IP 10 Липня 2014 21:15
Ну що ШВСМ, тримайтесь, клан Авраменків прийшов, готуйте гроші !!!!
Колишній спортсмен Показати IP 10 Липня 2014 15:29
І ще одне. А. Булковський - майстер спорту міжнародного класу, ексрекордсмен України, учасник олімпіади, переможець Кубка Європи. Автор різницю між простим "МС" і "МСМК" знає, чи свідомо помилився?
111 Показати IP 10 Липня 2014 15:36
Да Буля МСМК і саме він з цієї трійки гідний бути керівником ШВСМ!
прокурор Показати IP 10 Липня 2014 15:57
Авраменко, тюрма за тобою плаче!
Колишній спортсмен Показати IP 10 Липня 2014 16:06
А пауерліфтінг - взагалі неолімпійський вид спорту. А.Авраменко колись "класичною" штангою займався в батька, але на рівні розрядника залишився. Тож пішов туди, де МС отримати простіше. Відповідно, що таке професійний спорт найвищих досягнень йому маловідомо (або по слухам - від батька). Порівнювати досягнення А. Булковського і А.Авраменка - це те ж саме, що ставити на одні терези запорожець і мерседес.
Працівник сфери фізи Показати IP 10 Липня 2014 17:00
Я не розумію взагалі, як у нас в області відбувається люстрація!!! На керівні посади обираються люди, які взагалі ніколи не працювали у сфері фізичної культури і спорту та ніякої уяви не мають про її діяльність. Андрій Булковський - майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасник Олімпійських ігор, який все своє свідоме життя присвятив спорту. Також, Андрій Булковський працював тренером-викладачем, відповідно знає тренерську роботу, та в органах державного управління сфери фізичної культури і спорту - займаючи посаду в управлінні у справах молоді та спорту облдержадміністрації, де показав себе професійним спеціалістом. Він зарекомендував себе як спортсмен високого класу, як тренер-викладач високої категорії, його поважає спортивний актив всієї області. Ось такі люди, як Андрій Булковський, повинні очолювати заклади спортвиного профілю.
Працівник сфери фізи Показати IP 10 Липня 2014 17:00
коментар було видалено
Спортсмен Показати IP 10 Липня 2014 17:07
У сфері фізичної культури та спорту повинні працювати люди, які віддані спорту! Саме Булковський є найкращою кандидатурою для керівника школи. Людина, яка все життя займається бізнесом не взмозі керувати школою, тому що у неї є свої інтереси, а не інтереси спортсменів.
Спортсмен Показати IP 10 Липня 2014 17:15
Зібрати людей на свою підтримку - це можливо багатьом, а от як Андрій Авраменко збирається працювати на керівній посаді - це питання!!!! Можливо, під керівництвом батька? Чи він у школі буде тепер розвивати тільки важку атлетику????
а до Спортсмен Показати IP 10 Липня 2014 17:17
Тепер ШВСМ буде профільна, будуть готуватись тільки важкоатлети, чи можливо введеться ще пауерліфтинг?!
Вихованць Показати IP 10 Липня 2014 17:22
Буля, ти кращий! Ми за тебе!
555 Показати IP 10 Липня 2014 17:27
А не є у фінансовому зговорі представники федерацій, які підтримують кандидатуру Авраменка, з ним самим?
666 до 555 Показати IP 10 Липня 2014 17:32
В цьому є свій сенс)))
До працівник сфери ф Показати IP 10 Липня 2014 17:35
Це все робиться дуже просто - один телефонний дзвінок у Правий сектор та Самооборону з проханням прибути на час голосування по цьому питанню! Вони швидко депутатам на сесії під час голосування розкажуть (і покажуть) як колишніх рекетирів на керівні державні посади ставити. Ще цікаво - хто ж в тій комісії, що "за" Авраменка голосували? Дані пофамільно в студію !
свідок до До працівник сфери ф Показати IP 10 Липня 2014 21:11
ви смішні? ота хвалена самооборона прийшла авраменка підтримувати!!!! і банду з собою братків колишніх привів. страшно було дивитися!!! карпюк зарубав булковського. має, видно, зуба. може, за те, що той свого часу став на захист карнаухової? але чого гріха таїти: її дійсно не треба було звільняти. от до речі, і кандидат на посаду начальника управління шевчук від крп там був. тянув за авраменком...
до свідка до свідок Показати IP 10 Липня 2014 21:20
Жалко фахівців, але надіємось що дерибан влади цієї не надовго!!! Вірю що цим не закінчиться. Бо ця влада думає тільки про своє збагачення а не про країну! Ганьба!
Анонім до свідок Показати IP 10 Липня 2014 21:41
Тоді все дуже цікаво! Булковського не обрали на посаду керівника через те, що він у свій час підтримав керівника управління Карнаухову????? Чому наша влада не вислуховує думку простих людей, а слухає думку впливових бізнесменів, для яких спорт це додатковий заробіток, а не пропаганда та розвиток видів спорту на Волині?! Яка людина може краще подбати про спортсмена високого класу, як не людина, яка була спортсменом високого класу!!!!
Анонім до До працівник сфери ф Показати IP 10 Липня 2014 21:51
Якщо дійсно правий сектор і самооборона може вирішити питання по не справедливості, тоді будь ласка напишіть телефон!!!
Анонім Показати IP 10 Липня 2014 22:14
Надіємось, що на сесії обласної ради питання щодо займання посади керівника ШВСМ буде вирішено позитивно і справедливо, враховуючи заслуги і досвід у спорті! А також будуть прислуховуватись до думки людей, які віддані спорту!
я Показати IP 11 Липня 2014 10:27
тато з почестями передасть тепле крісло синові, а самооборона підтримає ,бо гнилі так само!!!! нема правди!!!!
тренер Показати IP 11 Липня 2014 14:56
Булковський дійсно заслуговує і по всіх показниках має очолити ШВСМ. Стільки років бути спортсменом високого класу про його знали не тільки в Україні але й за кордоном він був одним Європейцем який перемагав чорношкірих бігунів у стаєрській дисципліні. Він був учнем ШВСМ працював тренером керівником в Управлінні тому проблеми спорту великого спорту кому як не йому найбільше відомі.І якби потрібно було йому привести групу підтримки залу овального було б за мало.А суперники його дуже блідо виглядають. Третє нашествія Зайченка-смішно нові ідеї втілювати. Авраменко М.Г. відомий тренер так причом тут син який МС з не олімпійського виду значить даже учнем ШВСМ не міг бути а тренером тим більше. Ганьба такої комісії яка голосовала...
Анонім Показати IP 11 Липня 2014 18:56
І взагалі навіщо створювати якийсь комісії, проводити громадські слухання, голосування?! Якщо все вирішується заздалегідь!!!! Шкода, що дійсно професіонал і фанат спорту, такий як Булковський, не може очолити ШВСМ тільки через те, що не має попередніх домовленостей і впливових друзів! Авраменко Андрій можливо і професіонал, але далеко не в спортивній сфері!!!!
Анонім до Анонім Показати IP 13 Липня 2014 10:36
Це так називається у нас в області "люстрація". Дуже прикро, що все так відбувається!!!!! В лютому місці загинули люди на майдані ради кращого життя, але продовжується все ж те саме, що було раніше, можливо навіть і хуже!!! Ми всі надіялися, що будуть все таки народ буде на першому місці, а не гроші і зв'язки, будуть цінити простий робочий народ і прислуховуватись до нашої думки, але......знову вирішують люди, які мають гроші та впливових знайомих, знову син, дочка, родич і т.п. Коли все ж таки буде у нас порядок?! Булковський має очолити ШВСМ, адже він покаже роботу належним чином, віддано та справедливо, підтримуючи і спортсменів, і тренерів нашої області, знаючи цю ділянку роботи якнайкраще!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus