USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Прокуратура розслідує напади на громадських активістів у Луцьку

19 Лютого 2016 10:58
Прокуратура Волині розслідує факти побиття у Луцьку двох громадських активістів.

Нагадаємо, вчора ввечері в Луцьку невідомі особи здійснили напади на двох громадських активістів.

Зокрема, у під'їзді будинку на вулиці Потебні троє зловмисників завдали кількох ударів по голові, спричинивши тілесні ушкодження, керівнику осередку політичної партії «Громадянська позиція» Сергію Чурікову.

Поблизу спорткомплексу «Драйв» на вулиці Шевченка двоє невідомих напали на члена громадської організації «Самооборона Волині», помічника народного депутата України Ігоря Лапіна Богдана Климчука й також нанесли йому удари.
Відомості про вказані факти, а саме вчинення хуліганських дій (кримінальні правопорушення, передбачені частинами 2,4 статті 296 Кримінального кодексу України), внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальних провадженнях, процесуальне керівництво у яких здійснює Луцька місцева прокуратура.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі в керівництва прокуратури Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Клава Показати IP 19 Лютого 2016 11:58
Нормальна подія - під час революції завжди крівь леться, тільки не вміють бити як слід...Треба по справжньому - щоб або каліка , або труп... !!! Слава Україні !!!
ІМХО до Клава Показати IP 19 Лютого 2016 13:07
та він сам на себе напад організував, щоб увагу привернути, вдарили один раз і втікли - то хіба побили? щось вони ті актівісти недоговорюють.
ПІАР В РОБОТІ Показати IP 19 Лютого 2016 12:21
ШПИГА спеціально самостійно повідбирав порібних людей в цю комісію,щоб били"свої в доску"Бо ці за бурштин багато ще вині залишились Шпизі...Але яке хуліганство ...де грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом....Чи це може ті що побили Прокурора тою ж палкою побили цих двох.!!??)))Чи це для прикриття того що по прокурору відкрили справу за набагато важчою статею ніж треба було!!!???Де фото цих піарщиків з битими спинами головами і так далі...Де заключення лікарів про тілесмні ушкодження..Щановні "самозвані активісти" читайте коментарі до статей де зявлюються ваші приізвища...Та вас кожен готовий побити))))Дістали вже ..нічого за весь час незробили а шуму як після Херасими..
рижков сергій до ПІАР В РОБОТІ Показати IP 21 Лютого 2016 19:35
А ви що зробили. Даже називаєтесь клічками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus