USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Працівникам ДНЗ Луцька мають виплатити індексацію

3 Грудня 2015 14:40
На виплату індесації працівникам закладів освіти, які фінансуються з міського бюджету, виділили 2,5 мільйона гривень.

Відповідні зміни до бюджету затвердили під час першої сесії міської ради сьогодні, 3 грудня.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що працівникам ДНЗ міста не виплатили у листопаді індексацію. Відповідно – чимало працівників отримали суттєво знижені зарплати. До прикладу, няня в дитсадку з авансом отримала на руки аж 900 гривень.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЩО «КРУТЯТЬ» ІЗ ЗАРПЛАТАМИ ПРАЦІВНИКАМ ДИТСАДКІВ У ЛУЦЬКУ?

Зауважимо, на момент виходу публікації ані в міському управлінні освіти, ані в управлінні фінансів та бюджету не могли відповісти на запитання, чи відшукають в бюджеті міста гроші на виплату індексації працівникам ДНЗ, напередодні сесії.

Під час обговорення проекту рішення про зміни до бюджету міста, депутат міськради з фракції УКРОП Тетяна Янчук запитала, на що мають бути виділені гроші в розмірі 2,5 мільйона гривень для управління освіти. Адже в освітян є немало питань, зокрема, працівники ДНЗ стурбовані невиплатою їм індексації.

У відповідь, начальник управління фінансів Лілія Єлова запевнила, що ці кошти будуть виплачені як індексація за листопад для закладів, що фінансуються з бюджету міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 3 Грудня 2015 15:13
Грошей нема, але вони е.........
рвапвва Показати IP 3 Грудня 2015 18:19
А для працівників освіти коли виплатять індексації? Чи в нас тільки садочки працюють, і їм все виплачувати тепер будуть.
вчителька Показати IP 3 Грудня 2015 20:16
а школам коли виплатять?
Анонім до вчителька Показати IP 3 Грудня 2015 23:09
В Украине изменился принцип финансирования общеобразовательных учебных заведений. Отныне финансовое обеспечение всех украинских школ будет осуществляться по принципу предоставления образовательной субвенции. Об этом во время брифинга в Украинском кризисном медиа центре сообщила первый заместитель министра образования и науки Инна Совсун. Следовательно, все вопросы по индексации зарплаты учителей - к Яценюку.
Фотін Показати IP 3 Грудня 2015 22:26
ВІдмітив дивну тенденцію, Є новина - є виплата. Тепер кожного місяці ВН повинні писати про індексацію, щоб їїь виплатили )))). В управлінні освіти забувають чи що ))))))
загадка Показати IP 4 Грудня 2015 00:55
нехай працівники цього управління попрацюють в щоденних умовах вчителя, вихователя та на їх заробітну плату, ніколи більше не забудуть про виплату
вихователь Показати IP 4 Грудня 2015 15:31
Цікаво, а далі знову заберуть?І щомісяця живи і думай на що розраховувати. Осточортіла ця невизаченість!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus