USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Хто став переможцем Кубка Волині з футзалу. Фоторепортаж

30 Жовтня 2022 09:57
У фіналі Кубка Волині з футзалу між командами «Хорів» та «Надія» останні не залишили шансів супернику та святкували розгромну перемогу (4:0) і взяття трофею. Цікаво, що за трофей змагалися дві команди села Хорів Локачинської селищної громади.

Фінал відбувся 29 жовтня у Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі.

Зважаючи на статус матчу, команди почали гру доволі обережно та мчали стрімголов уперед. Перший момент створила «Надія», влучивши у штангу. А на 11 хвилині Віталій Патуляк свій момент реалізував та вивів «Надію» вперед у цій грі – 1:0.
За хвилину, отримавши оперативний простір, Цюпка переграв голкіпера та подвоїв перевагу «Надії», встановивши на табло 2:0 після першого тайму.
Оскільки рахунок влаштовував «Надію», її гравці вирішили відштовхуватись від цього та віддали м’яч «Хореву». «Хорівчани» зуміли створити кілька моментів: у першому м’яч фактично прокотився лінією воріт, але не перетнув її, а в наступному епізоді «Надію» врятував воротар.
З середини другого тайму, після тайм-ауту, «Хорів» вирішив піти у ва-банк та застосувати тактику п’ятого польового гравця, однак це не спрацювало. Натомість у «Надії» продовжив куражитися Цюпка, який оформив дубль та хет-трик на 23 та 24 хвилині відповідно.
За дві хвилини до фінальної сирени Чудля ще й залишив «Хорів» у меншості, отримавши червону за надмірні емоції. Тож «Надія» спокійно довела фінал Кубка до логічного завершення – 4:0.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus