USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хто відповідатиме за залитий окропом луцький під'їзд?

8 Жовтня 2017 09:00
Днями у Луцьку затопило дев'ятиповерхівку. Сантехнік, як розповідають у ЖЕКу , виконав роботи згідно з технологією, проте воду перекрити не зумів. Через нещасний випадок у всьому будинку підвищена вологість, в коридорах стоять калюжі, а в квартирах відклеюються шпалери, йдеться у сюжеті Аверсу, пише Під прицілом.

У будинку, що на вулиці Домни Гордіюк 45 у всіх квартирах прибирають оселі, на сходовому майданчику сохнуть килими, а воду від самого ранку виносять відрами. Причина зовсім не в підготовці до свят, цей дім затопило, люди показують пошкоджені шпалери, до завтра, розповідають буде пошкоджена й підлога.

Від ранку в цьому будинку порядкувались з плановими роботами працівники товариства МЖК, який опікується багатоповерхівкою. У самому ЖЕКу засідає нарада директорів, причину потопу вже з’ясували. Насправді труба не перекрилася, при повертанні ручки блокування не відбулося тому під’їзд водою і залило.

Тепер чи не у всіх квартирах від першого до дев’ятого поверхів доведеться робити ремонт. Мешканці бояться плісняви на стінах, скаржаться на неприємний запах у під’їзді, а вранці, розповідають, добряче налякалися, бо заливало кип’ятком. У МЖК пояснюють, що думають над тим, як відшкодувати збитки. Дехто вже зафіксував підтоплення у спеціальних актах, а детальна оцінка кожної квартири буде вже у понеділок.

Невідомо, чи залежатиме сума від площі квартири, чи від серйозності пошкоджень, чи всім виплатять кошти однаково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
МЖК Показати IP 8 Жовтня 2017 10:47
Видадуть обовязково-"чекайте і готуйте кишені".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus