USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Художник Марчук: Україна – найгірша країна в Європі для життя

8 Січня 2018 09:55
Сучасна Україна є найгіршою країною в Європі за умовами життя, в якій немає законів та порядку. З такими словами виступив знаменитий український художник Іван Марчук, заявивши, що пошкодував

про те, що свого часу повернувся з США в Україну. Про це він розповів в ефірі "Громадського радіо".

Зокрема, Марчук пояснив чому, користуючись великою популярністю та відданістю в Україні, не коментує політичні події в країні.

"Я не вмію брехати, правда понад усе, а в нас абсолютно правди немає, законів немає, порядку немає. А як немає законів і порядку, то й держави немає. Сьогодні Україна – найгірша країна в Європі для життя. Чому тікають люди з України? Тому що жити хочуть. Я дуже каюся вже кілька років, що приїхав з Америки. Я жив нормально, я не знав, що таке негативні емоції. Просто важко одному жити в чужій країні, якби у мене була жінка, мене б тут не було", – заявив художник.



Також Марчук заявив, що Україна є такою країною, яку взагалі ніхто не знає.

"Україна як держава, можна сказати, не відбулася, воно нічого не робить, щоб світ її знав. Є стандарти - Шевченко і Кличко. А мистецтво, культура - це обличчя держави", - сказав він.

"Однак Україна народжує найбільше талантів на квадратний метр в світі, але вона їх не "поливає", вони їй не потрібні. А якщо дається талант, ти повинен його повністю віддати людству. І якщо на цій землі він не може прорости, він повинен шукати землю , де він буде проростати ", - додав Марчук.

Іван Марчук – один із найвідоміших художників України. 2007 року його внесли до рейтингу "100 геніїв сучасності", який склала британська газета The Daily Telegraph.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Степан(Крымчанин) Показати IP 8 Січня 2018 09:59
Другой бы спорил-я не стану.
маємо те що маємо Показати IP 8 Січня 2018 10:08
Народ Украины сам виноват,что допустил страну до такого состояния. Пассивное наблюдение за разграблением страны властью-главнейшая вина народа Украины.
тупий український на Показати IP 8 Січня 2018 10:26
ДАЄМО КРАСТИ і хабарі брати ВЛАДІ - ВІД СЕЛА НАЙМЕНшого і до Києва, А ПОТІМ ПЛАЧЕМО,ЩО по 10-15 квартир і ВІЛЛ МАЄ ВЛАДА ПО -3-5 поверхів а народ бідний, хворий і беззаконня в країні... ПОРЯДКУ І ЗАКОНУ НЕ ХОЧЕМО І СТОГНЕМО ВІД ЦЬОГО ХАОСУ І БЕЗЛАДУ !!!! Беззаконня породжує БАРДАК І ХАОС !!! Безнаказаність породжує злочинність, крадіжки!
таки так Показати IP 8 Січня 2018 10:47
Що б там не кричали про "зраду", а старий таки правду говорить.
Geo Показати IP 8 Січня 2018 10:48
Дякую вельмишановному митцю за правду! Пізнайте істину і вона зробить вас вільними!
123 Показати IP 8 Січня 2018 11:45
Не варто завжди про глобальне. Досить подивтись на Луцьк - зразок бруду, хамства та совковості. А хто винуватий? Напевно лучани, які успішно щодня плюндрують місто та раз на раз обирають тупих і жадібних депутатів до міської ради.
хехъ до 123 Показати IP 8 Січня 2018 17:29
один обозреватель сказал - "нечего пенять постоянно на власть. С 17 года постоянно выбивалась - прямо или косвенно - лучшая и умнейшая часть населения. Разве не вы (мы),т сейчас, обманываем покупателей, переклеиваем по ночам сроки годности товаров, продаем левые лекарства, хамим друг другу, лжем на улице и в церкви? Так откуда и почему власть будет другой?"
123 Показати IP 8 Січня 2018 12:53
Треба робити Украіну а не говорити .Втекти від проблеми легше ніж вирішувати.Полща ще дякую скаже що економіку ім піднімаєм а свою заганяєм
Жека Показати IP 8 Січня 2018 13:30
Писаки збирайте чемодани. Поживете за кордоном, тоді розкажете де краще живеться. Хоча що на Україні бардак, з Вами згоден.
Фіфа Показати IP 8 Січня 2018 13:56
А при Януковичу мовчав.
ввв Показати IP 11 Січня 2018 01:18
Нажаль, мабуть не один він так думає про Україну ??? Хоча ,як то не прикро визнавати, але дідок правий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus