USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку представили виставку картин, написаних онкохворими дітками

1 Квітня 2017 12:25
Благодійний проект «Angel of Hope (Ангел Надії)», започаткований «Jonnniks Academy Of Success» розпочав допомагати та підтримувати людей із складними життєвими обставинами.

24 березня 2017 року відбувся благодійний аукціон картин, створених онкохворими дітками, під керівництвом волинських художників. Завдяки спільним зусиллям небайдужих людей вдалося зібрати 8108 грн, які зможуть хоч трохи допомогти батькам, діти яких переживають найважчий період.

Проект «Angel of Hope (Ангел Надії)» відбувався у три етапи: зустрічі діток із художниками, під час яких наставники маленьких талантів допомагали їм у створенні картин, а також аукціон, де ці роботи можна було придбати.

«Перший етап проекту відбувся в обласній дитячій лікарні. Ми малювали картини яскравими фарбами, бо хочемо, щоб у кожної дитини була Надія. Надія на життя. Допомагати людям – найвищий прояв духовності людини. Розпочинаючи проект, ми розуміли, що це нелегка робота. Але діти – це наше майбутнє. І ми намагалися зробити все, щоб хоча б трохи допомогти їм і підтримати їхніх батьків», – розповіли організатори.
Організатори благодійного проекту «Angel of Hope (Ангел Надії)» - «Jonnniks Academy Of Success» - щиро дякують художникам, що долучилися, до доброї справи: Віктору Дембицькому, Марині Лактіоновій, Аліні Йодловській, Людмилі Бойчук, Маргариті Паламарчук, Олександру Слабецькому, Юлії Панасюк, Аллі Харчук, Марині Майко, Анні Романчук;

фотографам Юрію Косюку, Ярославу Близнюку, за висвітлення подій аукціону, ведучому свята Сергію Скулинцю;

готельно-ресторанному комплексу "Ірен-Чевермето" за чудовий, теплий прийом, прекрасну атмосферу, розкішний зал та смачний фуршет.

Протягом тижня усі охочі могли побачити і придбати картини Віктора Дембицького, Марини Лактіонової, Алли Харчук, Наталки Грабовецької.

Долучився до доброї справи й секретар Луцької міської ради Ігор Поліщук. Він придбав картину Аліни Йодловської за 2500 грн.
Частину коштів, зібраних під час виставки, передали на лікування онкохворих дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus