USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кілер, який намагався вбити Осмаєва, дав перші покази

15 Червня 2017 19:29
Кілер, який вчинив замах на добровольців АТО Адама Осмаєва та його дружину Аміну Окуєву, почав давати свідчення і розповів свою версію подій, передає Інтерфакс-Україна.

«У нього ще важкий стан. Каже, що хотів зробити подарунок», - повідомив начальник ГУ Нацполіціі в Києві Андрій Крищенко. Та додав, що для кваліфікації справи і притягнення до відповідальності стрільця матеріалів достатньо.

За словами Крищенка, слідство відпрацьовує кілька версій замаху на добровольців АТО.

«Про всі ниточки до Російської Федерації ми зараз не розповідатимемо. Є дуже багато цікавих версій і напрямків роботи, які ми досліджуємо... Є зовнішні ознаки, навіть доступні журналістам. Він приїхав з Росії, у нього багате кримінальне минуле, певні зв'язки», - сказав Крищенко.

Крищенко також зазначив, що правоохоронці проводять масштабне розслідування, як кілера легалізували в Україні, як він отримав паспорти, вивчають його пересування, але «поки що про конкретні висновки говорити рано».

За його словами, основним мотивом скоєння злочину слідство вважає патріотичну діяльність добровольців АТО.

«Ми переконані, що злочин пов'язаний з діяльністю Осмаєва і Окуєвої не тільки в останні кілька років, але й раніше», - сказав глава київської поліції.

Як повідомлялося, 1 червня в Києві на Подолі скоєно замах на відомих воїнів АТО - командира батальйону ім. Джохара Дудаєва Адама Осмаєва та його дружину Аміну Окуєву. Журналісти тоді з’ясували особу кілера, впізнавши у ньому і бандита з Пітера, і начебто професійного кілера, який виконував особисті «замовлення» президента Чечні Рамзана Кадирова. Натомість експерти сумніваються у тому, що це професійний кілер, який раніше виконував завдання Рамзана Кадирова. Адже, на їх думку, кілер в ході замаху допустив всі можливі помилки, які тільки можна було допустити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus