USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Обвалення будинку в Маямі: з-під завалів дістали тіло 7-річної дівчинки

3 Липня 2021 11:50
У США число загиблих внаслідок обвалення 12-поверхового житлового будинку в містечку Серфсайд округу Маямі-Дейд штату Флорида збільшилося до 22, включаючи трьох дітей.

Про це повідомляє Главком з посиланням на The Associated Press.

Відзначається, що на дев’ятий день після катастрофи рятувальники витягли з-під завалів тіла чотирьох загиблих, в тому числі семирічної дівчинки.

При цьому кількість зниклих безвісти зменшилася зі 145 відразу до 126, оскільки з деякими потенційними потерпілими вдалося встановити контакт, і вони виявилися «живими та здоровими».

За даними видання, з початку пошуково-рятувальної операції, яка триває цілодобово, з-під завалів не вдалося дістати жодного вцілілого мешканця будинку. Під завалами, як припускають, перебувають громадяни як мінімум дев’яти країн, зокрема США, Росії, Ізраїлю та ряду латиноамериканських держав.

Нагадаємо, недалеко від Майамі-Біч на 8777 Collins Ave обвалився 12-поверховий житловий будинок Champlain Towers, з більш ніж 100 квартирами. У 2018 році експерт виявив серйозні структурні пошкодження в зазначеному 12-поверховому житловому будинку. Попередньо повідомляли про 11 загиблих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus