USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кількість жертв шторму на Філіппінах збільшилася до 240 осіб

25 Грудня 2017 21:16
На другому за величиною острові Філіппінського архіпелагу Мінданао знайдені тіла 240 осіб, десятки з них витягнуті з річки, що вийшла з берегів. Про це повідомила 25 грудня місцева поліція, передає Кореспондент.

У п'ятницю, 22 грудня, тропічний шторм досяг східного узбережжя Мінданао, на якому проживають більше 20 мільйонів чоловік. Сильні зливи призвели до повеней та обвалів.

Особливо важка ситуація склалася в районі міста Тубод. Зокрема, за даними поліції, місцева річка повністю зруйнувала гірське село Далам. "Села більше немає", - повідомив в інтерв'ю AFP місцевий поліцейський.

Далі тропічний шторм перемістився на розташоване на захід від Мінданао море Сулу, а згодом досяг узбережжя острова Палаван.

Менше тижня тому Філіппіни виявилися під владою тропічного шторму Kai-Tak, жертвами якого стали 54 людини. Ще 24 людини вважаються зниклими безвісти. У середньому щороку на Філіппінський архіпелаг обрушуються 20 тайфунів й інших тропічних штормів, відзначає AFP.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus