USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кільком чиновникам ОДА «світить» догана від волинського губернатора

30 Вересня 2008 13:39
Голова Волинської ОДА Микола Романюк не задоволений інформацією щодо стану виконання заходів, передбачених Регіональною програмою забезпечення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлового та громадського призначення області. Про це стало відомо під час засідання колегії Волинської облдержадміністрації 30 вересня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Пан Романюк покритикував доповідачів із питання щодо доступу неповносправних волинян до об’єктів житлового та громадського призначення області. За словами волинського губернатора, начальник головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ОДА Антон Кривицький та начальник головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту від наслідків Чорнобильської катастрофи Волинської облдержадміністрації Володимир Кец «погано і поверхнево» підготували інформацію щодо проблеми.
 Микола Романюк вважає, що необхідно перевірити об’єкти обласної комунальної власності «соціального» призначення на предмет створення умов для безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями. У випадку, якщо будуть встановлені факти порушень, то волинський губернатор планує оголосити догану відповідним керівникам управлінь ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 17:24
До чого заставка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus