USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Команда волинського губернатора відхрестилася від рейдерства

18 Листопада 2008 14:14
Два заступники голови Волинської ОДА – Віталій Заремба та Василь Дмитрук – спростовують звинувачення про свою причетність до рейдерів. Про це вони розповіли в ексклюзивних коментарях «Волинським Новинам».
Перший заступник голови Волинської ОДА Віталій Заремба зреагував на звинувачення іронічно: «Коментувати тут нічого. З таким самим успіхом мене можна звинуватити у тому, що я винен у світовій економічній кризі».
За його словами, стосунки між людьми і орендарем повинні вирішуватися публічно. Проте звинувачення на його адресу – це «надумано і шито білими нитками».
Натомість заступник волинського губернатора Василь Дмитрук вважає такі закиди «результатом буйної фантазії». За його словами, він не відповідає за галузь сільсього господарства і не має жодного стосунку до фактів, наведених у зверненні. Пан Дмитрук переконаний, що перш ніж оприлюднювати звинувачення, спочатку варто перевірити факти.
Обидва заступники глави ОДА зійшлися на думці, що депутати облради визнали безглуздість звинувачень, не проголосувавши за звернення.
Нагадаємо, що місяць тому нардепи від БЮТ звинуватили у корупції голову Волинської ОДА Миколу Романюка.
Довідково:
Сьогодні під час сесії Волинської облради її голова Анатолій Грицюк зачитав звернення, підписане генеральним директором ВАТ «Луцьке РТП» Сергієм Приступою, в якому він звинувачує заступників Волинської ОДА у сприянні рейдерам.
У документі йшлося про те, що 15 листопада ініціативною групою було рейдерськи захоплено майно цього підприємства, зокрема ферму в селі Вігуричі Луцького району з сучасним обладнанням.
За словами Сергія Приступи, захоплення відбулося в інтересах сусіднього господарства, яке очолює Анатолій Никонюк (депутат Волинської облради). У зверненні йдеться, що ці дії відбувалися під патронатом першого заступника голови Волинської ОДА Віталія Заремби і заступника Волинської ОДА Василя Дмитрука.
Керівник ВАТ «Луцьке РТП» просив утворити комісію, яка б дослідила ситуацію. Рішення щодо підтримки звернення, оприлюдненого главою Волинської облради, депутати не прийняли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Globalna_kriza Показати IP 18 Листопада 2008 14:35
Ці відхрестяться. Обидва відхрестяться. Та коли вліпити кожному років по двадцять помилки не буде...
Для Globalna_kriza Показати IP 19 Листопада 2008 09:32
Ти Дибіл!!!!!!!!!! Тебе треба посадити на 30років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus